Media

Alexandra Stan, în doliu! Artista a suferit o pierdere uriașă

Alexandra Stan trece prin momente grele acum, după ce a primit o veste dureroasă, care i-a stricat complet gândurile. Artista este complet distrusă de această pierdere, având în vedere că între ei a fost o legătură extrem de puternică.

A murit coregraful Alexandrei Stan

Alexandra Stan este în doliu. Astăzi s-a aflat vestea tristă că artista și-a pierdut coregraful, pe Călin Hanțiu. Vedeta încă nu a făcut declarații despre acest subiect, dar cu siguranță va transmite un mesaj de rămas-bun pentru cel care i-a fost alături la unele dintre cele mai importante momente artistice și a ajutat-o să facă show pe scenă și în videoclipuri.

Vezi și: Tragedie în lumea artistică! A fost împușcată mortal în plină zi

Marele coregraf s-a stins din viață pe 17 decembrie, la vârsta de 64 de ani. Se pare că acesta a avut parte de un sfârșit dureros, după s-a luptat foarte mult timp cu o boală necruțătoare. Deși medicii au făcut tot ce se putea pentru el și au apelat la cele mai bune tratamente, organismul lui nu a mai răspuns și a cedat, deși nu avea o vârstă înaintată.

Soția acestuia, Daniela Vitcu, a făcut tristul anunț. Familia este complet șocată de ce se petrece și nu a dat mai multe declarații. Cei dragi se pregătesc acum să îl conducă pe ultimul drum pe coregraf.

Alexandra și Călin au colaborat

Călin Hanțiu a fost prim-balerin al Teatrului de Balet din Constanța și a fost unul dintre cei mai mari soliști de balet ai României în anii 80′. El a predat în Germania și Italia arta baletului și a avut o activitate bogată de dansator până la 50 de ani.  Ulterior, a devenit maestru coregraf și regizor.

În urmă cu ceva timp, acesta preciza că Alexandra Stan l-a solicitat să lucreze cu ea la un clip, iar acesta a acceptat pe loc, pentru că a fost un proiect interesant, unde a colaborat alături de profesioniști.

,,Alexandra Stan m-a solicitat să lucrez cu ea la ultimul clip! Am acceptat pe loc, mai ales că era un proiect interesant! L-am cunoscut apoi pe Marcel Prodan și pe colaboratorul său, Andrei Nemirschi, pe care i-am plăcut pe loc! Mi s-au părut niște profesioniști desăvârșiți și imediat am ajuns la un consens în privința coregrafiei! Am planificat să facem toată regia în apartamentul în care era studioul, pentru că era unul foarte mare și era destul spațiu de mișcare!”, a declarat acesta.

Comments are closed.