Media

Alexandra Stan nervoasă pe Cătălin Măruță: “Nu mai merg niciodată la el în emisiune”

Alexandra Stan s-a supărat tare pe Cătălin Măruță și a spus că nu va mai merge niciodată la el în emisiune. Artista a fost deranjată de faptul că prezentatorul tv a insinuat că ea ar fi însărcinată, ceea ce nu este adevărat. Vedeta a spus că Măruță a scris lucruri neadevărate despre ea și că a trecut peste decizia managerului său.

Alexandra Stan deranjată de comportamentului lui Cătălin Măruță

Nimeni nu a știu până acum. Alexandra Stan a făcut declarații despre acest subiect când a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici. Acolo a povestit ce a deranjat-o în emisiunea lui Cătălin Măruță și a spus că a luat decizia de a nu mai participa niciodată la emisiunea acestuia.

Se pare că prezentatorul tv ar fi insinuat că Alexandra Stan este însărcinată, fapt care nu este adevărat, spune artista.

Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu. A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, pentru toți banii din lumea asta!, a spus Alexandra Stan în podcastul lui Damian Drăghici.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Vedeta a spus că își dorește un copil, dar că momentan trebuie să mai aștepte pentru că așa i-au recomandat medicii. Ei bine, faptul că prezentatorul tv a insistat pe acest subiect și a încercat să scoată ceva picant de la artistă, a deranjat-o tare pe aceasta.

Alexandra Stan este căsătorită de câteva săptămâni și pare foarte fericită. Vedeta a fost mereu deschisă în ceea ce privește viața ei, și cu toate astea, a surprins pe toată lumea când a postat pozele de la nuntă. De fapt, ea și-a surprins și familia pentru că a plănuit totul fără ca cineva să știe ce urmează.

Comments are closed.