Media

Alexandra Stan nu este singură. Sora ei a dat-o de gol

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața se bucură de succes mare și în plan internațional și este iubită de o mulțime de oameni. Ea participă acum la Survivor și vrea să demonstreze de ce este în stare, deși niciodată nu a cochetat cu sportul. Între timp, sora ei o așteaptă în țară și a vorbit cu drag despre ea, dezvăluind mai multe secrete despre artistă.

Alexandra Stan iubește din nou

Alexandra Stan de la Survivor are o soră, despre care nu mulți știau. Aceasta a fost invitată în emisiunea Ștafeta Mixtă, unde a vorbit despre Faimoasă și viața ei amoroasă, subiect de mare interes pentru fanii artistei.

Pentru că mulți se gândeau că între Alexadra Stan și Zanni, colegul ei din echipa Faimoșilor, s-ar putea lega o idilă, Andreea s-a gândit să facă lumină în acest sens. Astfel, ea a dezvăluit faptul că sora ei nu mai este singură și are deja un iubit, care este în țară și o susține cu sufletul la fiecare probă.

Relația lor nu este una de durată, pentru că cei doi s-ar cunoaște de aproximativ un an. Deși îi duce dorul, băiatul o susține și își dorește să ajungă departe în această competiție, având în vedere că Alexandra Stan și-a dorit mult să participe la Survivor, pentru a-și depăși limitele.

„A avut încredere în ea și a susținut-o.. Chiar am discutat cu el, discutăm cu el la fiecare ediție, comentăm. Suntem un soi de comentatori noi. El îmi spune că își dorește să stea cât mai mult. Nicio clipă nu ar chema-o acasă. Nu cred că se cunosc de foarte mult timp, cred că de un an de zile”, a declarat Andreea, sora Alexandrei Stan.

Andreea nu a dezvăluit numele cumnatului său și niciun detaliu referitor la el. Totuși, din ceea ce a zis reiese că se înțeleg bine și sunt destul de apropiați. Cei doi discută după fiecare ediție Survivor și urmăresc cu mult interes evoluția Alexandrei Stan la marele concurs.

Comments are closed.