Media

Știre bombă în showbiz: Alexandra Stan s-a căsătorit

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. Nimeni nu știa că are iubit, iar vestea că și-a pus pirostriile a uimit pe toată lumea. Fanii sunt în delir. Vedeta a postat pe Instagram o poză în rochie de mireasă, cu verigheta pe deget. În poză nu se vede soțul ei, doar mâna lui în care ține un buchet de flori.

Știre bombă în showbiz: Alexandra Stan s-a căsătorit

Alexandra Stan și-a șocat fanii cu o postare pe Instagram prin intermediul căreia a făcut marele anunț: s-a căsătorit. Nu este vorba doar despre o logodnă, cum ar putea crede mulți. Artista și-a pus pirostriile la 32 de ani. S-a pozat în rochie albă de mireasă, cu verigheta pe deget.

Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită, a declarat Alexandra Stan pentru Revista Viva!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, Alexandra Stan nici măcar nu a dat de înțeles că este într-o relație. Și acum, când a făcut marele anunț, a avut grijă să nu se vadă chipul iubitului ei.

Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim, a spus Alexandra Stan într-un interviu exclusiv pentru VIVA!.

Cel mai probabil el nu este persoană publică și nu vrea să își dezvăluie identitatea, așa cum se întâmplă și în cazul soțului Marei Bănică.

Alexandra Stan a participat la Survivor România – sezonul 2 și nici acolo nu a spus că are o relație. Pe rețelele de socializare nu are nicio poză cu vreun bărbat, iar vestea că acum s-a măritat, a luat efectiv prin surprindere pe toată lumea.

Recent, artista a împlinit 32 de ani și a spus, printr-o postare pe Instagram, că este curioasă să afle ce îi aduce această vârstă.

Comments are closed.