Media

Alexandra Stan s-a cumințit! Ce reguli i-a impus soțul ei: “Eu făceam înainte să mă mărit, dar acum…”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, cu mare succes și peste hotare. Controversata cântăreață era, până de curând, cea mai râvnită femeie, dar acum s-a cumințit. Soțul ei a pus-o la punct și i-a impus câteva reguli stricte de când și-au legat destinele.

Alexandra Stan, interzis de la iubit

Alexandra Stan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. După mai multe relații eșuate și scandaluri în care a fost târâtă de foștii ei iubiți, artista s-a așezat, în sfârșit, la casa ei. S-a căsătorit după doar câteva luni de relație și pare mai fericită decât niciodată.

Soțul ei este un bărbat serios, care a decis să o facă și pe femeia de lângă el la fel. Fanii erau obișnuiți cu aparițiile ei incendiare, însă, de când s-a căsătorit, situația s-a schimbat în viața vedetei. Invitată la ProTV, ea a mărturisit că soțul i-a impus mai multe reguli și i-a interzis chiar și să facă topless, lucru cu care era foarte obișnuită înainte. Fanii nu se vor mai putea bucura de artista lor preferată în toată splendoarea și vinovat pentru asta e soțul.

„Eu aș vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a declarat Alexandra Stan la PRO TV.

Alexandra Stan vrea copii

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Emanuel Necatu. Vara aceasta a fost cu noroc pentru ea, dar mai ales competiția Survivor. La scurt timp după întoarcerea în țară, și-a găsit sufletul pereche și imediat s-a mpăritat.

Fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 a făcut declarații inedite despre copil. După o cerere în căsătorie ca în povești, au început și planurile pentru copii. Cei doi își doresc să devină părinți și voiau ca acest lucru să aibă loc așa cum trebuie, ei doi să fie căsătoriți.

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut.Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!”,  a spus Alexandra Stan pentru  VIVA!.

Comments are closed.