Media

Alexandra Stan vrea să plece acasă. Îi roagă pe telespectatori să nu o mai voteze

Survivor este o competiție extrem de grea, care testează toate limitele participanților și îi supune la cele mai grele teste. Toți concurenții se luptă aici cu foamea, lipsa condițiilor de trai de acasă și stresul continuu, iar unii deja simt că nu mai pot. Și Alexandra Stan se află în această situație, mai ales pentru că au început să apară și problemele de sănătate.

Alexandra Stan, probleme grave de sănătate

ALexandra Stan a intrat în competiția Survivor foarte optimistă. Deși nu are o bună pregătire în domeniul sportiv și nu a cochetat prea mult cu el înainte de a veni în Republica Dominicană, artista a fost foarte încrezătoare și nu s-a temut o clipă că nu va face față.

Deși știa că va fi o competiție grea, și-a propus că va da tot ce are mai bun, va lupta și va ajunge cât mai departe în competiția Survivor, pentru a-și demonstra ei că poate să fie puternică și că este capabilă să-și depășească limitele.

Totuși, Alexandra a ajuns la capătul puterilor. Artista simte că nu mai poate și tot ce își dorește este să meargă acasă, să se recupereze, pentru că este sleită de puteri la Survivor. De-a lungul competiției, aceasta a dezvoltat mai multe probleme de sănătate precum o infecție la degete, dureri de stomac și s-a lovit de mai multe ori la mână.

Artista internațională le cere celor de acasă să nu o mai voteze dacăva fi nominalizată pentru eliminare, pentru că i-ar face un mare favor, pentru că își dorește să pună capăt acestei competiții acum, până nu e prea târziu și lucrurile scapă de sub control.

 „Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă’, a spus printre lacrimi Alexandra.

Comments are closed.