Media

Alexandru Arșinel a fost externat. Maestrul a părăsit spitalul în scaunul cu rotile

Marele actor Alexandru Arșinel a trecut și peste acest hop. A fost externat, în sfârșit, după o perioadă grea în care a stat pe patul de spital inclusiv de Paște. Infecția cu virusul Sars Cov 2 i-a dat bătăi de cap actorului și l-a luat și prin surprindere, pentru că era imunizat complet și nu credea că va mai lua virusul.

Alexandru Arșinel a fost externat

Veste bună pentru fanii marelui actor Alexandru Arșinel. Maestrul a ieșit din spital, marți, 11 mai 2021, după câteva săptămâni în care a stat sub observația medicilor. Actorul a acordat un scurt interviu pentru Gândul.ro chiar în momentul în care abia fusese externat și urma să părăsească spitalul.

Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătăţii. M-aţi sunat chiar în momentul externării, mă aşteaptă fiul meu jos, a spus Arșinel pentru Gândul.ro.

Alexandru Arșinel a părăsit spitalul Matei Balș, într-un scaun cu rotile, iar apoi a fost preluat de o ambulanță.

Maestrul și soția sa au luat coronavirus după ce s-au vaccinat. Ambii erau imunizați complet, cu ambele doze, administrate la începutul anului, respectiv în februarie. Cu toate acestea, la două luni distanță de la rapel, Alexandru Arșinel a început să se simtă rău și fiul săi i-a recomandat să facă, totuși, un test pentru depistarea coronavirusului. Spre surprinderea tuturor, rezultatul a fost pozitiv.

Arșinel se întoarce pe scenă

Înainte de Paște, Alexandru Arșinel spune că așteaptă să fie externat ca să-și reia activitatea de pe scenă. Teatrele s-au redeschis în București, iar actorii se pregătesc pentru primele spectacole după multă vreme de inactivitate. Alexandru Arșinel este directorul Teatrului de revistă Constantin Tănase.

Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii, spunea actorul pentru FANATIK, înainte de sărbătorile Pascale.

Marele actor are 81 de ani și se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În 2013, Alexandru Arșinel a făcut un transplant renal.

Comments are closed.