Media

Alexandru Arșinel, declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat cu Covid-19: “Semnele sunt bune”

Alexandru Arșinel a vorbit în direct la Antena 3 despre starea lui de sănătate după infectarea cu virusul Sars Cov 2. Marele actor a intrat live de pe patul de spital. El este internat la Matei Balaș din Capitală, împreună cu soția sa. Amândoi sunt imunizați cu Pfizer, încă din luna februarie când au făcut rapelul.

Cum se simte Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel spune că a făcut o formă ușoară spre medie a coronavirusului, că a avut febră 37,3 și că toate semnele duc spre o evoluție pozitivă. Mare actor a declarat că va ieși curând din spital.

El spune că bănuiește de unde a luat virusul, dar că nu este sigur. Actorul a făcut declarații în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea la Antena3.

Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea, a declarat Alexandru Arșinel la Antena 3.

Din fericire, marele actor nu este internat pe secția de Terapie Intensivă, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de oxigen de la aparate. Atât el cât și soția lui s-au vaccinat contra virusului Sars Cov 2 în luna ianuarie a acestui an, și au făcut rapelul la începutul lunii februarie. În cazul amândurora, imunizarea s-a făcut cu Pfizer.

Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru. M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am Covid-19, a spus marele actor.

Din fericire, Alexandru Arșinel este optimist, se simte bine și spune că va merge curând acasă.

Comments are closed.