Media

Alexandru Arșinel împlinește 83 de ani. Ce s-a întâmplat cu maestrul chiar înainte de ziua sa

Maestrul Alexandru Arșinel împlinește sâmbătă, 4 iunie, vârsta de 83 de ani. Actorul a trecut, în ultimul an, prin tot felul de momente grele marcate de problemele de sănătate care l-au ținut în spital. Chiar cu o zi înainte de a împlini anii, Alexandru Arșinel a fost externat din spital.

Cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel.

Marele actor a apărut la tv după ce a fost externat din spital și a vorbit despre starea sa generală de sănătate. Actorul a mărturisit că nu se simte bine, se mișcă greu, iar asta îi dă de gândit, mai ales că de când a început pandemia și până în prezent a tot avut probleme și a stat internat în mai multe rânduri.

Ce să fac, nu fac bine….De la o vreme nu mai fac așa de bine și cu pandemia, și cu niște internări care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc, a spus marele actor.

Într-o intervenție în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima Tv, Alexandru Arșinel a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. Ce anume își dorește de ziua lui. Sâmbătă, 4 iunie, Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de revistă Constantin Tănase din București împlinește 83 de ani. Maestrul își sărbătorește ziua de naștere în familie.

Îmi doresc ce mi-ai dorit tu (n.r. către Cristi Brancu), să fiu nemuritor (n.r. zâmbește). Îmi doresc să fim câteva minute împreună, pentru că dacă suntem împreună înseamnă că sunt, într-un fel sau altul, nemuritor. Îmi doresc ca teatrul meu, „Constantin Tănase”, să fie nemuritor, să fie un teatru care traversează tot secolul XX și XXI. Vă iubesc din tot sufletul, sunt cuvintele maestrului Arșinel.

Alexandru Arșinel: Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință

Maestrul Arșinel a trecut prin clipe grele la începutul lunii mai când a avut nevoie de intervenția medicilor. Chiar dacă fiul său a angajat o asistentă acasă care îl supraveghea în permanență. Starea de sănătate a actorului s-a înrăutățit și acesta a ajuns la o clinică privată din Capitală. Alexandru Arșinel are probleme cu inima unde a fost și operat, de două ori, în toamna anului trecut.

În urmă cu ceva timp, actorul declarat că nu se plânge neapărat de dureri, ci de suferință, și spunea că inima lui continuă să-și facă damblaua.

Comments are closed.