Media

Alexandru Arșinel își închiriază vila de la mare. Cât costă o noapte în casa de lux a maestrului

Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Starea lui de sănătate nu este deloc una bună și are nevoie de multe îngrijiri, motiv pentru care vrea, probabil, să își rotunjească veniturile prin diferite moduri. Astfel, actorul și-a scos la închiriere vila de la mare, o locație cu adevărat luxoasă și primitoare.

Unde este amplasată vila lui Arșinel

Actorul Alexandru Arșinel și-a construit o casă de vacanță la malul mării în anul 2011. A fost foarte mândru de această realizare și spera să se relaxeze în voie acolo cu familia, dar în ultima vreme nu a mai apucat. Problemele de sănătate nu îi permit să se mai plimbe, așa că a decis să îi lase pe alții să se bucure de locație, dar și să își rotunjească veniturile.

Vezi și: Alexandru Arșinel împlinește 83 de ani. Ce s-a întâmplat cu maestrul chiar înainte de ziua sa

Casa de vacanță e una cochetă, situată în stațiunea 2 Mai și are vedere la mare. Vila are o suprafață de 160 de mp, cu trei dormitoare, dar și o zonă de relaxare specială, dar și o mică grădină. Locația este una liniștită, primitoare, unde te poți relaxa în voie.

Cât costă o noapte în această vilă

Casa se închiriază doar integral, pentru grupuri organizate de turiști. Actorul nu a impus condiții de vârstă sau alte criterii, dar cert este că trebuie să scoți 1000 de lei pentru o noapte dacă vrei să te relaxezi în vila maestrului Arșinel. În sezonul estival, însă, costurile se pot ridica chiar și la 1300 de lei.

Casa este una de lux, căreia nu îi lipsește nicio condiție. Pensiunea pune dispoziția clienților o bucătărie complet utiliată, o zonă de luat masa, dar și o terasă cu grătar. De altfel, pentru confortul celor cazați, Arșinel a pus și aer condiționat, precum și internet și internet gratuit.

Intr-un timp, casa a avut probleme cu securitatea și chiar a fost jefuită, dar de atunci ar fi amplasat mai multe camere de luat vederi. Aceasta nu este singura proprietate a actorului. El mai are o casă de vacanță și la munte, în Sinaia, precum și o locuință în Dolhasca, una în Crevedia și alta în București.

Comments are closed.