Media

Alexandru Arșinel, mărturisiri emoționante după externare: ”Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”

Alexandru Arșinel a trecut printr-una dintre cele mai complicate experiențe. Marele actor a fost internat de două ori din cauza infecției cu coronavirus și acum a fost externat, după ce s-a vindecat complet și a început să se simtă mai bine. Maestrul a vorbit despre ce a simțit în tot acest simt și le-a transmis tuturor românilor un mesaj important.

Alexandru Arșinel, totul despre infectarea cu coronavirus

Alexandru Arșinel a fost externat, după ce s-a vindecat de coronavirus. Celebrul actor a trecut printr-o experiență grea, deoarece a fost nevoie să se interneze de două ori și a stat mai mult timp în spital, pentru că i-a scăzut imunitatea și situația s-a complicat. Astfel, el și-a petrecut Paște în spital, sub atenta supraveghere a medicilor cărora le mulțumește pentru tot ce au făcut pentru el și soția sa.

Inițial, el și soția au avut simptome ușoare, dar au cerut să fie testați și așa au descoperit că au contractat virusul. Nu au avut probleme mari, dar au existat ceva complicații, având în vedere că ambii au o vârstă înaintată și probleme de sănătate. Cei doi au avut parte de cele mai bune îngrijiri și acum le dun recunoscători medicilor.

“Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că avem coronavirus și eu, și soția mea și, prin sprijinul dat de Matei Balș, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo.”, a declarat actorul, relatează click.ro.

Alexandru Arșinel a scăpat cu bine, datorită vaccinului

Alexandru Arșinel a ținut să scoată în evidență că vaccinul l-a ajutat mult. Deși s-a infectat și era vaccinat cu ambele doze, a dezvoltat totuși o formă ușoară a bolii. Medicii i-au explicat că avantajul lui și al soției a fost că ambii au fost imunizați, motiv pentru care virusul nu a mai putut acționa cu putere. Cei doi fac parte și din categoria de risc, fiind vârstnici și având probleme grave de sănătate.

Alexandru Arșinel a declarat că a scăpat cu bine de această boală datorită vaccinului și ajutorului oferit de către medici. Este mândru și se bucură că soția sa a dat dovadă încă o dată că este o luptătoare și a făcut față și acestei provocări.

„Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant. Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor, care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat, am depășit momentul critic. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”, a adăugat celebrul actor.

Comments are closed.