Media

Alexandru Arșinel rămâne în spital de Paște. Cum s-a schimbat starea de sănătate a actorului

Alexandru Arșinel petrece sărbătorile Pascale în spital, unde stă internat din cauza infecției cu coronavirus. Tot acolo este și soția lui. Ambii s-au infectat cu virusul Sars Cov 2 la două luni după ce au făcut a doua doză de vaccin. Marele actor este optimist și le transmite celor care sunt îngrijorați pentru el, că totul este sub control.

Actorul Alexandru Arșinel face Paștele în spital

Din nefericire, marele actor este nevoit să petreacă sărbătorile Pascale din acest an pe patul de spital. Alexandru Arșinel este internat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Maestrul s-a infectat cu coronavirus la două luni de la doza de rapel a vaccinului. Atât el cât și soția sa s-au vaccinat în ianuarie, respectiv în februarie a doua două, iar la două luni distanță au luat coronavirus.

Alexandru Arșinel a intrat în direct la tv, în emisiunea lui Cristi Brancu, și a dat asigurări că este foarte bine, transmițându-le celor care își fac griji pentru el, că totul este sub control.

Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine, a declarat Alexandru Arșinel.

Acum, actorul este în perioada de recuperare, iar medicii i-au recomandat să mai stea în spital câteva zile. Internată este și soția maestrului.

Arșinel și soția, infectați după vaccinare

Ambii s-au vaccinat împotriva coronavirusului în luna ianuarie a acestui an, iar la începutul lui februarie au făcut rapelul cu Pfizer.

Sunt persoane vulnerabile care nu întotdeauna dezvoltă un nivel suficient al anticorpilor pentru a nu se infecta. Chiar și în acele cazuri (persoane infectate după vaccinare) vaccinarea protejează împotriva unei forme grave, a complicațiilor și a riscului de deces, a explicat medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva Covid-19.

La două luni de la rapel, Alexandru Arșinel a început să se simtă rău și a decis să facă un test pentru depistarea Covid-19. Surprinzător, rezultatul a fost pozitiv, iar maestrul a ajuns la spital. Infectată a fost și soția lui, ambii cu forme ușoare ale virusului.

Comments are closed.