Media

Alexandru Arșinel răvășit după moartea lui Ion Caramitru. Este cu adevărat tulburător ce a declarat

A fost durere mare pentru lumea artistică din România când s-a aflat că s-a stins din viață marele actor și regizor Ion Caramitru. Unul dintre cei care au reacționat a fost maestrul Alexandru Arșinel care a fost cu adevărat răvășit de vestea că prietenul și colegul lui a plecat din această lume. Alexandru Arșinel a spus câteva cuvinte foarte grele, tulburătoare după moartea lui Ion Caramitru.

Alexandru Arșinel, răvășit după moartea lui Ion Caramitru

Maestrul Alexandru Arșinel s-a întristat enorm când a aflat că s-a stins din viață Ion Caramitru. Cei doi au fost prieteni și colegi, iar Arșinel simte că a venit vremea “scadențelor”. Maestrul Alexandru Arșinel s-a arătat îngrijorat de faptul că, rând pe rând, se pierd marile valori din țara noastră. Cu adevărat tulburător a fost că a spus că își așteaptă rândul să plece din această lume.

Este un mesaj greu de digerat pentru publicul român întristat de pierderile valorilor noastre, dar iată că este la fel de greu și pentru cineva care face parte din categoria marilor valori.

Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte, a declarat Alexandru Arșinel pentru Actualitate.net.

Maestrul Alexandru Arșinel a mai spus că îl leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă de acum 50 de ani când erau amândoi studenți. Actorul spune că a avut o relație bună cu Ion Caramitru și că întotdeauna și-au unit forțele pentru binele artiștilor.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Două mari personalități române care au plecat dintre noi în aceeași zi

Duminică, 5 septembrie 2021. Această zi va rămâne neagră în istoria țării noastre pentru că atunci ne-au plecat două mari nume cu care ne mândream și cărora nimeni nu le va lua locul niciodată.

Ivan Patzaichin și Ion Caramitru s-au stins din viață în aceeași zi, din cauza medicale, după ce, în ultimul timp, s-au luptat cu boala pe patul de spital. Dispariția lor a fost o lovitură grea pentru colegii de breaslă și pentru publicul extrem de numeros. Cine nu l-a admirat pe multiplul campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin, care era o legendă, sau cine nu a auzit de Ion Caramitru – un mare actor și regizor pe care țara noastră tocmai l-a pierdut.

Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare. Funeraliile au avut loc marți, 7 septembrie, în Cimitirul Bellu din Capitală.

Ion Caramitru, celebrul actor și manager al Teatrului Național București va fi înmormântat tot în Cimitirul Bellu, vineri, 10 septembrie 2021.

Comments are closed.