Media

Alin Oprea ex. Talisman acuzat grav de soție Larisa, acesta n-ar vrea să-și vadă copiii

Alin și Larisa Oprea au divorțat după 26 de ani de căsnicie. Larisa acum pe nume Uță, îi reproșează fostului soț că după despărțire acesta nu mai este interesat deloc de soarta copiilor. Larisa afirmă că aceștia suferă pentru că tatăl lor nu mai este interesat deloc de ei. Însă Alin Oprea contraatacă și spune că Larisa i-ar fi întors împotriva lui și că de aceea legătura de comunicare s-ar fi rupt.

Acuzații grave aduse de Larisa Uță, fosta Oprea

Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea, fost membru al trupei Talisman, că acesta nu mai este deloc interesat de soarta celor doi copii. Spune că imediat după ce a intentat procesul de divorț, dupa 23 de ani de căsnicie, Alin Oprea a uitat că are copii și nu îi mai caută deloc.

Aeștia simt lipsa tatălui și nu-și explică de ce acesta nu le mai răspunde nici măcar la telefon. Larisa a infirmat informația spusă de Alin că ar fi întors copiii împotriva lui și spune că din contră i-a îndemnat să aibă o relație cu tatăl său.

Familia Oprea destrămată de divorțul dintre Larisa și Alin

Familia Oprea destrămată de divorțul dintre Larisa și Alin

Cei doi copii ai foștilor soți Orea sunt majori și nu se pune problema că aceștia ar fi influențați prea ușor spre a nu comunica cu tatăl său.

Vezi și: Marius Elisei: viața după divorțul de Oana Roman. Ce vis vrea să-și îndeplinească anul acesta

Surse din apropierea lui Alin Oprea spun că aceta se răzbuna pe cei doi copii ai săi pentru că nu i-au ținut partea atunci când a venit vorba de divorț. Ba chiar  sursele spun că aceștia ar fi vrut să fie martorii mamei sale în procesul care este în derulare.

“Am fost foarte afectată după proces. Trebuie să conștientizăm că trebuie să mergem amândoi mai departe. Nu vreau să comentez dacă a dat sau nu un semn copiilor. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună, Larisa!» Nu era prea mult ceea ce ceream. Tot timpul găsește motive că nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei”, a declarat Larisa, la Antena Stars

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.