Media

Alina Laufer, decizie radicală pentru nou-născuți. Nimeni nu îi poate vedea pe gemeni

Alina și Ilan Laufer trăiesc acum cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au devenit părinți de gemeni și, chiar dacă lucrurile au fost ceva mai complicate la început, cei doi se bucură acum de timpul petrecut cu cei mici. Având în vedere că gemenii s-au născut prematur, proaspeții părinți sunt foarte grijulii și au stabilit reguli clare în casa lor. Astfel, nimeni nu are acces la cei mici.

Alina Laufer, grijulie cu cei mici

Alina Laufer a venit acasă cu gemenii și toată familia este încântată. După ce au stat mult timpsub supravegherea medicilor, cei trei au ajuns acasă și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Micuții au demonstrat că sunt adevărați luptători și au reușit să reziste, iar mama lor în sfârșit a scăpat acum de stres.

Ilan Laufer a declarat pentru Fanatik că cei mici se simt foarte bine și merg la control ori de câte ori este nevoie, pentru ca medicul să îi asigure că sunt bine. Deși situația a fost complicată la început, lucrurile s-au stabilizat acum.

Cu toate acestea, părinții sunt foarte atenți și grijulii. Cei doi au decis ca nimeni să nu poată avea acces la cei mici, cu excepția bunicilor, pentru ca ei să fie în siguranță. Mai mult, se respectă în casa lor reguli de prevenire a îmbolnăvirii, precum dezinfectarea mâinilor, a lucrurilor. Mai mult, nimeni nu intră încălțat și toți poartă mască când ies în public.

“Am mai ieșit, i-am plimbat, am ieșit în parc în weekend, toată lumea cu măști, purtăm măști, ne dezinfectăm de fiecare dată când intrăm în camera lor ne spălăm pe mâini. Nu mai intrăm deloc încălțați. Toate măsurile care au putut fi luate le-am luat și noi. Am fi dorit să vină prieteni, familie să-i vadă.

În afară de părinții mei și de părinții Alinei, n-am primit pe altcineva la noi în casă de când au venit cei mici. E foarte greu, până la urmă sunt protejați în felul ăsta. Am fi vrut să împărtășim bucuria cu familia largă și cu prietenii, dar deocamdată nu este posibil’, a declarat Ilan Laufer pentru fanatik.ro.

Gemenii evoluează vizibil

Gemenii aveau puțin peste un kilogram când au venit pe lume, însă au rezistat eroic și acum au ajuns la greutatea unor copii normali. Medicii sunt foarte optimiști și îi asigură pe părinți că vor fi bine cât de curând.

Proaspăta mămică se simte foarte bine acum, mai ales că nici după naștere nu a avut probleme prea mari și s-a recuperat rapid. Totuși, Alina este foarte obosită, pentru că noaptea se trezește mereu și dimineața devreme este în picioare.

“Alina a fost bine, se ocupă de ei, e o mamă exemplară, nici nu cred că puteau să aibă o mamă mai bună. E foarte obosită, că noaptea, de cele mai multe ori, se trezește ea, eu trebuie să mă trezesc dimineața să plec la muncă.

Dar o să treacă și această perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de grea. Eu aștept să-i văd pe la 4-5 kilograme, că s-au născut cu un kilogram și un pic. Acum au ajuns la 2,5 kilograme, suntem în proces de recuperare’, a mai spus Ilan Laufer.

Comments are closed.