Media

Alina Pușcaș, accident neplăcut! Prezentatoarea Te cunosc de undeva și-a spart dintele

Alina Pușcaș este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Ea a cunoscut cu adevărat succesul la Te cunosc de undeva, unde are parte de cele mai frumoase experiențe. Planurile Alinei Pușcaș au fost date complet peste cap de un accident nefericit, în urma căruia și-a spart un dinte. Imaginea este foarte importantă pentru ea, dar se pare că problemele au intervenit.

Alina Pușcaș s-a ales cu dintele spart

Frumoasa prezentatoare de la Te cunosc de undeva trece printr-o experiență mai puțin plăcută. Ea a suferit un accident minor, dar care o afectează destul de tare, mai ales când vine vorba de imagine. Prezentatoarea le-a prezentat fanilor prin ce a trecut, marcată fiind de întâmplare.

Se pare că Alina a mușcat dintr-un fruct, exact din semințele acestuia și dintele i s-a spart. Ea a mărturisit că este pentru prima dată când se bucură că este obligatorie purtarea măștii de protecție, pentru că doar așa își poate ascunde acest defect provizoriu.

Ea nu a vrut să le arate fanilor cum îi stă cu dintele spart, dar le-a explicat că este foarte supărată din acest motiv și le va face poze înainte și după când repară dintele. Ea va trebui să meargă la soțul său la stomatologie pentru a o scăpa de acest defect inestetic.

”Cred că este pentru prima oată când mă bucur de această modă forțată cu măștile, pentru că aseară mi s-a spart dintele din față. Îngrozitor. Trebuie să merg la soțul meu să mi-l repare. Deci cum să mănânci un fruct și să-ți înfigi dintele în sâmbure. Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și, totuși, mi s-a spart dintele. V-aș arăta, dar mi-e rușine. Înțeleg că sunteți mulți cei care vreți să vedeți dintele, dar nu pot să vă arăt, dar o să fac un înainte și după să vedeți”, a spus Alina Pușcaș.

Soțul Alinei Pușcaș, stomatolog renumit

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Căsnicia lor este una de durată și de succes, iar cei doi se înțeleg de minune și își cresc fericiți copiii. Cei doi soți călătoresc și sunt mereu împreună, ca o familie adevărată.

Mihai Stoenescu este cu zece ani mai mare decât soția lui și are un mare succes în carieră. El este un renumit medic stomatolog, ce are din 2018  propria clinică și este specializat în Implantologie.

Comments are closed.