Media

Amalia Năstase a pierdut lupta cu greutatea. S-a îngrășat 15 kilograme: “Nu-mi place să fiu grasă!”

Amalia Năstase este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Este o femeie de succes, cu o familie minunată, dar mai are și lipsuri. Dintotdeauna a dus o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar când se bucura că a învins,

Cum s-a îngrășat Amalia Năstase

Amalia Năstase a fost mereu o femeie mai plinuță și s-a luptat cu kilogramele în plus. În urmă cu doi ani, vedeta părea că a învins și era extrem de mândră de ceea ce realizase, când reușise să scape de 30 de kilograme și era într-o mare formă. Afișa atunci o siluetă de invidiat, pe care toată lumea o admira.

Acum, la începutul anului 2022, bruneta a recunoscut că s-a îngrășat 15 kilograme. Ea le-a povestit fanilor săi prin ce trece și a mărturisit că nu se mai simte deloc bine când se privește în oglindă, pentru că niciodată nu i-a plăcut să fie grasă.

Această schimbare s-a produs în ultimele 7-8 luni, când a avut o perioadă mai dificilă. Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că a fost extrem de stresată și această problemă ar fi determinat-o să ia 15 kilograme. Chiar dacă a încercat să treacă peste tot cu zâmbetul pe buze, stresul și-a lăsat serios amprenta.

„În viață, fiecare decide ce priorități are și fiecare trece prin perioade mai bune sau mai rele de-a lungul timpului. Eu trec prin perioadele rele tot cu zâmbetul pe buze, glumind mai mult, pentru că dacă iei totul prea în serios, nu mai e nici un haz și greul trece și mai greu. Acestea fiind spuse, am râs eu și am glumit vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kg înapoi din cele pierdute acum trei ani.’, a spus ea.

Amalia a luat o decizie radicală

Bruneta a declarat că își dorește să renunțe la obiceiurile proaste și să fie foarte atentă la silueta sa. Niciodată nu a suportat să se vadă mai plinuță și, când s-a mai liniștit, a decis să își schimbe stilul de viață.

Amalia Năstase nu a stat deloc pe gânduri și s-a apucat rapid de sală. Vedeta a mers chiar și la nutriționist, unde i-a fost sugerată o dietă care să o ajute să revină la forma inițială. Este optimistă și crede că sportul și o alimentație corespunzătoare o vor ajuta să se simtă din nou bine în pielea ei.

„Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către dr. Ioana Berciu. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele.’, a mai spus ea.

Comments are closed.