Știri

Ana Baniciu s-a logodit! Cum a făcut marele anunț fosta câștigătoare Asia Express

Ana Baniciu, fosta câștigătoare de la Asia Express a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Edy Kovacs. Fiica lui Mircea Baniciu a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, unde a și primit o mulțime de felicitări atât de la fani, cât și de la prietenii apropiați.

Cum arată inelul cu care a fost cerută în căsătorie Ana Baniciu

Fosta câștigătoare de la Asia Express a primit un inel simplu, dar de mare efect. Ea a postat o fotografie cu el pe contul ei de Instagram, iar toți cei care o urmăresc au apreciat bjuteria care are o piatră foarte discretă.

Inelul primit de Ana Baniciu

Inelul primit de Ana Baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt împreună de anul trecut și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Artista a ținut merue la intimitate și a dorit să își păstreze relația de iubire departe de ochii publicului. Acum însă fericirea a copleșit-o și a împărțiti cu toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare momentul ei de vis.

Fotografia postată de Ana este însoțită de un mesaj deosebit de emoționant prin care își declară iubirea pentru logodnicul ei.

„Ce sa zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită.

Te iubesc, @edykov , îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat!

Sunt foarte fericită… sincer vă zic!♥️ (îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, a scris Ana Baniciu pe contul ei de Instagram.

Se pare că fiica celebrului Mircea Baniciu a fost cerută în căsătorie în timpul unei vacanțe de lux în Italia, pe coasta Amalfi.

Comments are closed.