Media

Ana Bene – aleasa lui Andi Constantin – Burlacul. Date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

UPDATE! Burlacul și Ana Bene s-au despărțit la puțin timp după finala emisiunii, dar au spus că vor rămâne prieteni.

Burlacul a ales câștigătoarea emisiunii. Ana Bene este tânăra care a câștigat acest sezon, încă nu e sigur dacă și inima lui Andi Constantin. Fata a rămas singură în marea finală a emisiunii, dar Burlacul nu i-a oferit inelul de logodnă.

Cine este Ana Bene, câștigătoarea Burlacul. Date biografice, studii, înălțime, vârstă, familie

Ana Bene a câștigat Burlacul din acest an. Tânăra a primit un trandafir din partea lui Andi Constantin, dar nu și inelul de logodnă.

Ana are 35 de ani, este din Cluj Napoca și are un salon de înfrumusețare unde lucrează ca make-up artist și cosmeticiană. Pe când avea doar 29 de ani, Ana Bene s-a luptat cu cancerul la sân, pe care, din fericire, a reușit să-l învingă. Tânăra a mai fost căsătorită.

Burlacul a considerat că e prea devreme să facă acest pas cu Ana, dar a anunțat că își dorește să înceapă o poveste de dragoste cu Ana.

Simt că ești alegerea corectă și rațională, cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie. Ce simt pentru tine, în acest moment, nu știu cum să-ți zic să nu doară. Ceea ce simt nu este iubire pentru că nu am avut timp să ajung să te iubesc. Ce simt se numește drag, drag de a sta în preajma ta, drag de discuțiile cu tine, drag de căldura pe care o emani. Nu sunt în punctul în care pot proiecta viața în 2 cu tine. Încă te descopăr, a spus Andi Constantin.

A fost o situație fără precedent, pentru că, de fapt, Burlacul a lăsat-o pe Ana să decidă pentru amândoi. Ea a arătat că este o femeie rațională, că nu grăbește și că vrea să facă lucrurile corect, pentru a nu mai ajunge, din nou, la un divorț.

Mi-a plăcut că a fost sincer și că a vorbit din suflet. Depinde de noi cum vor decurge lucrurile. Nu sunt o femeie căreia îi place să se grăbească, mai ales că am avut o căsnicie urmată de un divorț. Am pornit pe niște premise corecte, sănătoase și sincere. A meritat drumul spinilor până la trandafir, a spus Ana Bene.

Ana și Andi s-au sărutat și au ciocnit un pahar cu șampanie în cinstea începutului unei povești de dragoste ce s-ar putea transforma într-o căsătorie.

Comments are closed.