Media

Anamaria Prodan a câștigat lupta cu Gigi Becali! Motivul pentru care latifundiarul a fost sancționat

Impresara de fotbal Anamaria Prodan a câștigat o luptă împotriva latifundiarului Gigi Becali. Vedeta i-a făcut plângere pentru discriminare, iar Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării i-a dat dreptate. Anunțul a fost făcut de către Anamaria care a postat pe Instagram decizia instituției.

Gigi Becali amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Gigi Becali a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în urma unor declarații pe care le-a făcut la adresa impresarei de fotbal Anamaria Prodan. Latifundiarul a spus că el nu face afaceri cu femeile, iar Anamaria l-a reclamat la instituția mai sus menționată.

Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri». Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea, spunea Gigi Becali.

La câteva luni distanță de la declarațiile lui Becali și plângerea Anamariei, latifundiarul a aflat că a primit amendă. Totul a pornit de la transferul jucătorului Dennis Man la Parma. Decizia CNCD a fost făcută publică de impresara de fotbal chiar pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Gigi Becali este așteptat la Direcția Generală Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din cadrul Primăriei Sectorului 1, pentru a-și achita amenda. El trebuie să trimită dovada plății către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în termen de 15 zile de la rămânerea definitivă a hotărârii. În cazul în care latifundiarul nu achită amenda, CNCD va lua măsurile legale necesare.

Cum s-a stricat relația de prietenie dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali

Mulți ani, Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut o relație bună. Totul s-a stricat o dată cu transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Atunci Becali a decis ca transferul să se facă prin intermediul firmei fraților Victor și Ioan Becali, deși fotbalistul era reprezentat de către Anamaria Prodan.

Atunci impresara de fotbal s-a enervat și a urmat o serie de replici dure între ea și latifundiar care a declarat că nu face afaceri cu femeile.

Comments are closed.