Media

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. De ce spune lumea că Reghecampf are amantă

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă grea în care s-au tot spus lucruri despre ea, soțul ei și familia lor. Impresara fotbaliștilor duce o viață complexă, prinsă între mai multe țări, dar cu toate astea, reușește să se ocupe și de familie și de proiectele sale profesionale. Întoarsă recent din Dubai, vedeta a acordat un interviu pentru SpyNews în care a povestit cum face față răutăților de tot felul la adresa ei și a lui Laurențiu Reghecampf.

Ce spune Anamaria Prodan despre relația cu Reghecampf

Ori de câte ori are ocazia, Anamaria Prodan vorbește numai în termeni laudativi la adresa soțului ei despre care spune că este unicat. Impresara este cu adevărat mândră de realizările profesionale ale celui cu care a construit o familie. Vedeta recunoaște că, deși știe care este adevărul, uneori este afectată când vede ce apare în ziare. Anamaria a declarat pentru SpyNews că soțul ei este un bărbat exemplu și un tată minunat și nu merită să fie terfelit de oameni cărora nu le-a făcut niciun rău.

Te gândeşti: De ce? Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab, a declarat Anamaria Prodan pentru SpyNews.

În ultima vreme s-a tot scris că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de mai multă vreme, de care ar ști și Anamaria, și că la rândul ei și impresara ar avea altă relație, dar că ambii pozează în doi soți exemplari.

Laurențiu Reghecampf – acuzații de infidelitate

Totul a pornit de la declarațiile venite din anturajul latifundiarului Gigi Becali conform cărora Reghecampf are o relație de 8 ani cu o femeie pe care o cunoaște și Anamaria.

Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea, sunt informațiile din anturajul lui Gigi Becali, conform PlaySport.

Pe principiul – câinii latră, ursul trece – Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare împreună, atât în plan personal cât și în carieră.

Comments are closed.