Media

Anamaria Prodan, despre drama vieții sale. Câți copii ar fi trebuit să aibă impresara

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz. În ultima perioadă trece prin momente destulde grele, dar se bucură de mare succes în ceea ce privește cariera și are tot ce își poate dori un om, din punct de vedere financiar. Viața ei nu a fost niciodată ușoară și a avut parte de experiențe destul de grele.

Anamaria Prodan a pierdut o sarcină

Anamaria Prodan are trei copii: un băiat cu Reghe și două fete cu primul ei soț. Celebra impresară are o familie frumoasă și numeroasă, lucru ce o bucură extrem de mult. Deși are ceva probleme în căsnicie, este optimistă și speră că lucrurile vor reveni la normal. Impresara este puternică și încrezătoare, pentru că nu este prima dată când are probleme.

Anamaria Prodan ar mai fi trebuit să devină mamă și pentru a patra oară. Cunoscuta impresară de fotbaliști ar mai fi putut avea un copil cu Laurențiu Reghecampf, dar a pierdut sarcina când se afla spre luna a șasea. S-a simțit extrem de rău și a mers la spital, unde a aflat că avusese un avort spontan. Impresara spune că medicii nu au mai putut face nimic pentru copilul nenăscut, ci doar au constatat decesul și au tratat-o.

Ea crede că fătul ar fi avut o problemă gravă și din acest motiv s-a declanșat avortul. S-a resemnat cu gândul că acel copil s-ar fi născut bolnav și că sigur Dumnezeu a avut un alt plan, mult mai bun.

„Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o întrerupere de sarcină, aşa, spontană. Am considerat că întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Si cred că ceva acolo nu a funcţionat şi decât să fi născut un copil care ar fi avut probleme, probabil că este mai bine că s-a întâmplat aşa”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu poate trece peste pierderea mamei

Moartea Ionelei Prodan a venit ca un fulger pentru toată lumea. Soarta nu a fost deloc blândă cu ea și i-a adus un sfârșit extrem de tragic. Plecarea ei din această lume a fost mult prea timpurie și nimeni nu se aștepta la o așa tragedie. Cea mai iubită artistă din România, cu un timbru special, a pierit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil, după ani întregi de chin.

Anamaria Prodan a fost complet răpusă de durere când mama ei a murit. Era cea mai bună prietenă a ei și cea care o sprijinea în orice situația. Artista era mereu acolo să își asculte și să își iubească fiicele, iar plecarea ei le-a lăsat un mare gol în suflet.

După pierderea sarcinii, pierderea mamei a fost ca o lovitură și mai puternică. Anamaria Prodan spune că îi duce dorul mamei ei zi de zi și durerea este resimțită în egală măsură chiar și acum, după trei ani de la tragicul eveniment.

Comments are closed.