Media

Anamaria Prodan i-a interzis multe lui Reghe pe parcursul căsniciei. Care a fost motivul

Anamaria Prodan a fost invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, unde a vorbit deschis despre căsnicia cu Reghe, despre greșelile făcute de fostul ei soț dar și de ea. Impresara a recunoscut că i-a interzis soțului mai multe lucruri care pentru alți bărbați sunt foarte obișnuite.

Ce nu avea voie Reghe să facă în timpul mariajului cu Anamaria Prodan

Impresara a vorbit foarte clar despre tto ce s-a întâmplat și nu a ascuns nimic. Se pare că nu mai există cale de împăcare între ea și Laurențiu Reghecampf, după ce ea a povestit că se luptau cu probleme în căsnicie ce mai bine de 8 ani. Reghe a călcat strțmb de mai multe ori, însă ea ales să îl ierte de fiecare dată.

Anamaria a povestit ce lucruri i-au fost interzise soțului ei, dar și care a fost motivul. Agenta a recunoscut că nu i-a permis antrenorului să utilizeze reţele de socializare, pentru că i-ar fi distras atenţia de la cariera din fotbal.

„Păi eu nici nu i-am permis vreodată să aibă Instagram, Facebook, i-am zis, ce vrei tu, mă?! El trebuia să fie canalizat numai pe fotbal, el avea de condus. Nu îl ajută pe el aşa ceva, pe el l-au îngropat toate astea. Să vii tu când eşti în plin scandal mediatic, când ştii ce discuţii ai în privat cu familia, cum să stai la aproape 50 de ani, îmbrăcat aşa, maimuţoi…”, a spus Anamaria Prodan pe YouTube, făcând referire în ultima parte la pictorialul lui Reghe cu Corina Caciuc.

Impresara a continuat cu criticile la adresa soțului ei și a povestit că acesta a decăzut enorm față de perioada în care era alături de ea. Anamaria nu ved eun viitor strălucit pentru Reghe, chiar dacă el se declară a fi un om extrem de fericit alături de noua iubită.

Comments are closed.