Media

Anamaria Prodan, într-un scandal continuu. Nu s-a oprit nici cearta cu Becali: “Mă duc, frumos, la poliție”

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra impresară nu mai are liniște de când nu mai este cu Reghe și este implicată în mai multe scandaluri, care parcă nu se mai termină. Cu Gigi Becali are de ceva de timp mai multe de împărțit și, când părea că s-au mai calmat, lucrurile au scăpat de sub control din nou și s-a ajuns la amenințări.

Anamaria Prodan, scandal de zile mari cu Becali

Anamaria Prodan și Gigi Becali nu recunosc deloc să ajungă la o înțelegere. De ceva timp sunt într-o ceartă continuă și își aruncă mereu cuvinte grele. Situația pare să se complice și cei doi ajung la amenințări grave. Acum, impresara este dispusă să meargă chiar la poliție.

Scandalul a început din cauza problemelor profesionale, pe baza unui transfer, dar mai ales de când latifundiarul a declarat, de mai multe ori, că Reghe ar avea o amantă. Deși acest lucru s-a demonstrat, Anamaria Prodan tot nu poate ajunge la sentimente mai bune față de patronul Stelei și are planuri mari în privința lui.

Impresara îl acuză pe patronul FCSB că a jignit-o și continuă să o amenințe, motiv pentru care vedeta este hotărâtă să apeleze la ajutorul poliției. Anamaria susține că acesta ar vorbi-o de rău în rândul prietenilor lui, care, ulterior, i-au povestit ei tot ce a zis. Milionarul ar vrea să o distrugă, dar fosta soție a lui Reghe spune că vrea să se facă dreptate.

„Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu «prietenii» acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare!

Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic’, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Prodanca susține chiar că Becali ar fi amenințat-o cu moartea, așa că așteaptă să strângă dovezi împotriva acestuia și are de gând să meargă la poliție. Ea spune că ar avea deja înregistrări în care Becali o vorbește de rău, iar tot ce rămâne este să apeleze la autorități. L-ar fi avertizat și pe milionar, dar acesta tot nu s-ar opri din împroșcat cu noroi.

Prodanca, acuzații și la adresa lui Reghe

Chiar dacă s-au despărțit și curând vor divorța, Anamaria Prodan nu ezită să facă tot felul de acuzații la adresa lui Reghe. Încă de la începutul scandalului a pus problema averii și se pare că acum s-a ajuns și mai departe. Prodanca acuză că antrenorul Craiovei și noua lui iubită au în plan să pună mâna pe averea ei, motiv pentru care l-a dat pe Reghe în judecată.

Mai mult, aceasta ar fi depus o plângere pe motiv că deja i-ar fi fost sustrase mai multe bunuri și imaginea ei a fost distrusă. De curând, în mediul online au început să circule imagini interzise cu ea, într-o ipostază mult prea sexy, iar Anamaria este de părere că totul ar fi plecat chiar de la fostul ei soț, care și-a propus, alături de Corina Bilcon, să o denigreze sub orice formă.

“Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei Prodan Reghecampf, și cine a furat și promovat în presa poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan”, scrie impresara într-o postare lungă pe Instagram.

Comments are closed.