Media

Anamaria Prodan l-a pus la punct pe Gigi Becali! Latifundiarul, amendat după ce impresara a depus plângere împotriva lui

Anamaria Prodan și Gigi Becali sunt într-un continuu scandal de mult timp și nu reușesc deloc să ajungă la sentimente mai bune. Latifundiarul nu îi dă deloc pace impresarei și o atacă ori de câte ori are ocazia, dar de data aceasta a decis să îl pună la punct. A depus plângere împotriva lui, în urma căreia acesta a fost amendat.

Gigi Becali, acuzat de discriminare

Gigi Becali și Anamaria Prodan au avut cândva o relație foarte frumoasă, iar asta datorită lui Reghe, care colabora cu latifundiarul din Pipera. Între timp, lucrurile s-au schimbat, de când acesta a început să aducă tot felul de acuzații la adresa impresarei și să scoată vorbe despre aceasta.

La un moment dat, acesta spunea chiar că Anamaria Prodan ar avea o relație cu Dan Alexa sau că Reghe i-ar fi infidel, dar vedeta a ignorat tot și a mers mai departe. Totuși, nu a mai putut suporta reacțiile lui Becali când acesta a spus despre ea că nu vrea să mai aibă de a face, pentru că este femeie și el niciodată nu vrea să facă afaceri cu femeile, pentru că nu ar fi capabile de așa ceva.

„Ce să vorbesc eu despre ce face Ana cu fotbaliștii? Eu nu comentez despre femei. Mi-a zis azi la telefon să o ajut cu Stoica la Sibiu. I-am zis: ‘Dacă nu erai nevasta lui Reghe nu vorbeam cu tine’. Eu nu vorbesc cu femeile decât strictul necesar. Dacă e impresar, negociez ceva și gata. Dar nu vreau să comentez mai mult despre ce poate face o femeie impresar”. – Gigi Becali despre Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan s-a simțit discriminată după cele auzite, având în vedere că ea este exemplul viu că o femeie poate rezista într-o lume a bărbaților. Sexy impresara a depus o plângere împotriva lui la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, în urma căreia Gigi Becali a fost amendat.
Gigi Becali, prima reacție

Anamaria Prodan a publicat hotărârea luată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și a precizat că acesta este doar începutul, pentru că vrea să-și facă dreptate și nu se oprește aici.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Ca de fiecare dată, Gigi Becali a avut o reacție la cele întâmplate. Latifundiarul nu ezită să o atace pe fosta lui parteneră de afaceri și continuă să îi dea motive să o deranjeze. Acum, Gigi Becali are un plan extrem de interesant prin care vrea să le mai demonstreze femeilor ce părere are despre ele.

Astfel, milionarul a anunțat că vrea să ridice o mânăstire în județul Vâlcea, pe modelul celei de la Frăsinei, locul în care patronul FCSB merge. Astfel, acolo nu vor avea accesul femeile, despre care se știe că nu are o părere prea bună, mai ales dacă acestea în confruntă.

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”, a declarat Becali.

Comments are closed.