Media

Anamaria Prodan, lecție de viață din partea primei soții a lui Reghe. Se plătesc polițe vechi

Părerea primei soții a lui Laurențiu Reghecampf despre ceea ce se întâmplă acum între Anamaria Prodan și soțul ei. Mariana Pfeiffer a acordat un interviu în care a vorbit despre divorțul anului și a spus de la bun început că toate pornesc din Univers, iar Karma funcționează.

Reacția Marianei Pfeiffer în povestea Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

După 13 ani de la divorțul de Laurențiu Reghecampf, Mariana, prima soție a antrenorului spune că ceea ce se întâmplă acum în trio-ul Anamaria – Laurențiu – Corina Bilcon pare o poveste trasă la indigo cu ceea ce a trăit ea când Reghe i-a cerut divorțul.

Mariana Pfeiffer este de părere că toate pornesc din Univers, iar Karma funcționează. Într-un interviu pentru Cancan, femeia a povestit cum Laurențiu a anunțat-o că Anamaria este însărcinată și că are nevoie să-i accepte divorțul pentru ca fiul său care urmează să se nască să-i poarte numele.

Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni, a declarat Mariana Pfeiffer pentru Cancan.

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf își amintește că l-a înțeles și l-a ajutat cu divorțul cât de repede a putut, pentru ca fiul său să-i poarte numele. Mariana Pfeiffer a declarat că a înțeles că între ei totul se terminase și nu a încercat niciodată să-l despartă pe soțul ei de noua lui iubită – Anamaria Prodan.

Iată că timpul a trecut și Anamaria trăiește acum ceea ce a trăit Mariana în urmă cu 13 ani când a fost pusă în fața faptului împlinit: Laurențiu cere divorțul pentru că are o altă relație.

În plus, aceasta a povestit, acum ceva vreme, că Reghe a anunțat-o că vrea să se despartă de ea printr-un apel telefonic. Simțindu-se înșelată, Mariana a declarat, acum câțiva ani, la un post de televiziune că: „Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu.’

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează, a spus prima soție a lui Reghe.

Femeia a declarat că acum are o căsnicie fericită și că nu ar putea să țină partea cuiva în această poveste. Mariana Pfeiffer este de părere că nici măcar Luca, băiatul ei și a lui Reghe nu are dreptul să-și judece tatăl pentru o asemenea hotărâre.

Anamaria Prodan, decizia oficială în relația cu Laurențiu Reghecampf

În cursul zilei de luni, 18 octombrie 2021, Anamaria Prodan a anunțat oficial care este decizia ei și a familiei sale cu privire la relația lui Laurențiu Reghecampf și în mod implicit la faptul că acesta a depus actele de divorț.

Citește și: Anamaria Prodan aplică lovitura de grație! Declarația oficială despre trădarea lui Reghecampf

Impresara fotbaliștilor a declarat că ea și copiii îl vor susține pe Reghe indiferent de orice va face acesta, că l-au iertat și că îl vor apăra de fiecare dată când va fi nevoie.

Comments are closed.