Media

Anamaria Prodan lovește din nou! Impresara spune adevărul despre primul ei soț: „Este sufletul meu!”

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. De când s-a despărțit de Reghe nu își găsește liniștea, dar se ocupă mai mult de propria ei persoană. De curând a apărut în podcastul lui Codin Maticiuc, chiar de două ori, unde a făcut dezvăluiri incendiare.

Anamaria Prodan, relație specială cu primul soț

Anamaria Prodan a abordat cele mai sensibile subiecte, printre care și relația cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu. Impresarei îi face plăcere să vorbească despre acesta, pentru că se înțelege foarte bine atât cu el, cât și cu actuala soție a acestuia, care i-a devenit cea mai bună prietenă.

Prodanca spune că Tibi este singura persoană pe care se poate baza necondiționat și care o ajută, indiferent de situație. Aceasta a mărturisit că ea și fostul ei soț vorbesc mereu, petrec timp împreună și au o relație extrem de frumoasă. Mai mult, pe fiica acestuia o consideră fiica sa și se înțelege extrem de bine și cu aceasta, considerând că ei cei trei fac parte din familia sa.

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte.

Mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară’, a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcastul-ui lui Codin Maticiuc.

Ea are doar cuvinte de laudă la adresa fostului sportiv și consideră că este ceva normal, pentru că au împreună doi copii și el este un om minunat, pe care îl alintă “sufletul meu”.

Anamaria Prodan nu îl poate uita pe Reghe

Prodanca nu ratează nicio ocazie pentru a-l ataca pe Reghe și aruncă cu săgeți în el și actuala lui iubită, Corina. Cu toate acestea, a mărturisit sincer că el rămâne bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult și pe care nu îl va uita niciodată, deși a rănit-o extrem de tare și i-a greșit.

Impresara susține că și-a iertat soțul de nenumărate ori din cauza infidelităților, dar de data aceasta nu a mai fost cale de întoarcere. Anamaria Prodan susține că acesta a fost forțat de Corina Caciuc să divorțeze și Reghe i-a arătat de fiecare dată mesaje pe care le primea de la actuala iubită și se plângea că aceasta insistă să se despartă de ea.

Comments are closed.