Media

Anamaria Prodan, mesaj tranșant pentru Reghe, la scurt timp după ce a devenit tată. Impresara l-a atacat dur pe antrenor: “Poate înțelege că…”

Reghe trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale acum, de când și-a găsit marea dragoste. Astăzi, antrenorul Craiovei a devenit din nou tătic de băiat alături de Corina. Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a comentat acest eveniment mare, aruncând săgeți dure către fostul ei soț.

Anamaria Prodan, mesaj pentru proaspătul tătic

Reghe a devenit astăzi tătic de băiat. Corina, tânăra sa iubită, i-a dăruit antrenorului Craiovei un băiețel sănătos, lucru de care acesta este foarte mândru. Laurențiu a publicat imediat imagini cu nou-născutul, semn că este fericit pentru marele eveniment din viața sa.

Anamaria Prodan, fosta soție a antrenorului, nu s-a putut abține de la comentarii. Impresara a făcut câteva declarații pentru Fanatik, în care l-a atacat dur pe fostul ei soț. În primă instanță s-a arătat fericită pentru reușita lui Reghe, urându-i celui mic să fie bine și sănătos.

Prodanca și-a scos colții spre finalul mesajului, când a început să fie ironică la adresa proaspătului tătic. Aceasta i-a urat să nu se oprească aici și să mai facă și alți copii, astfel încât să ajungă la performanța de a-l întrece pe Cristi Borcea, renumit deja pentru asta.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Prodanca a precizat că Reghe ar trebui să fie mai atent de acum și să pun un preț mai mare pe familie, să nu își mai abandoneze copiii. Impresara s-a abținut, totuși, de la declarații, dar din puținele cuvinte transmise se poate observa că este deranjată de ce se întâmplă în viața antrenorului, care a ales să o părăsească pentru o altă femeie.

Comments are closed.