Media

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă între ea și Reghe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai longevive cupluri. Cei doi soți au o familie minunată și numeroasă și mereu au fost un exemplu pentru ceilalți. Deși niciodată nu au dat semne că lucrurile nu ar merge între ei, au apărut zvonuri în ultima vreme că sunt pe punctul de a divorța. Anamaria a intervenit pentru a clarifica situația.

Anamaria Prodan, totul despre divorț

Conform spynews, Gigi Becali a vorbit despre Anamaria Prodan și Laurențiu. Acesta le-a transmis unor surse că fostul antrenor al FCSB și Anamaria se pregătesc de divorț. Cei doi nu ar mai fi de ceva timp împreună și doar afacerile le mai leagă în acest moment, pentru că niciunul nu vrea să piardă bani sau să renunțe la vreo afacere.

Anamaria Prodan a aflat de aceste zvonuri și a decis să clarifice situația. Impresara a declarat că știe ce se vorbește, însă refuză să comenteze astfel de subiecte false, pentru că niciodată nu se va pune problema de divorț între ea și Reghe.

Anamaria Prodan crede că Becali recurge la astfel de gesturi de invidie, având în vedere că cei doi soți au mari succes și nu au nevoie de niciun ajutor din partea latifundiarului, care s-a obișnuit ca lumea să depindă de el și să apeleze mereu la el.

”Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. – divorțul). El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră. Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului.

Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

Anamaria Prodan a mărturisit de mai multe ori că ea și Laurențiu nu vor divorța niciodată, pentru că sunt suflete pereche și nu pot fi separați. De-a lungul căsniciei lor, niciodată nu s-au gândit la separare și nu au stat despărțiți.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *