Media

Anamaria Prodan schimbă foaia în scandalul divorțului. Mesaj pentru Reghecampf: “Cine nu vrea…”

Anamaria Prodan a trecut prin toate stările de când a început scandalul divorțului. În spațiul public a apărut informația cum că relația dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf a intrat pe un drum cu probleme, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel pentru celebrul cuplu. Laurențiu a fost pozat în compania unor femei, în timp ce se afla în Deltă și apoi în vacanță în Grecia, iar Anamaria s-a retras în apartamentul ei din Dubai. Ce este, cu adevărat la mijloc, numai ei știu. Întrebată despre o posibilă amantă pe care ar avea-o soțul ei, Anamaria a avut un răspuns tranșant.

Anamaria Prodan – reacție tranșantă când a fost întrebată despre amanta lui Reghe

Impresara de fotbal a trecut prin mai multe stări de când a început scandalul divorțului. La început a spus că nu se pune problema de o despărțire între ea și soț, apoi a spus că Reghecampf este cel mai bun bărbat și că nu ar face nimic greșit față de soția lui și de copii, iar acum, când a fost întrebată despre o posibilă amantă a lui Reghecampf, a răbufnit și a oferit un răspuns tranșant, care nu mai are nevoie de comentarii.

Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor, a declarat Anamaria Prodan pentru Sport.ro.

Anamaria a spus că Reghe este cel care trebuie să răspundă pentru faptele lui, nicidecum ea sau copiii lor. Impresara de fotbal a subliniat că ea și copiii sunt uniți, sunt o familie adevărată și că: “cine nu mai vrea să facă parte din familie, este liber să facă ce vrea”.

Cu privire la tot ce se întâmplă în această perioadă în viața lui și în căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurențiu nu a comentat în niciun fel.

Comments are closed.