Media

Anamaria Prodan și Reghe revin la TV cu emisiunea lor! Aici dezvăluie adevăratul motiv al divorțului

Anamaria Prodan și Reghe formează cel mai controversat cuplu al momentului. Nu se știe dacă cei doi mai sunt sau nu împreună, dar cert este că revin la TV, unde vor vorbi despre tot ce s-a întâmplat între ei în ultima perioadă. Cei doi soți explică adevăratul motiv al presupusului divorț.

Anamaria Prodan și Reghe se întorc la TV

Antena Stars a făcut astăzi un anunț mult așteptat despre Anamaria și Reghe, având în vedere că sunt cele mai urmărite personaje ale momentului. Astfel, aflăm că cei doi revin la TV și vor putea fi văzuți joi și vineri de la ora 21.00, unde vor face cele mai picante declarații. Emisiunea lor, Prețul succesului, revine pe micile ecrane.

Cu toții așteptăm lămuriri în ceea ce privește relația lor. Toți fanii lor vor să afle dacă divorțează sau dacă mariajul lor merge la fel de bine. Doar ei doi pot clarifica situația și pot pune punct acestui scandal pe care chiar Reghe l-a iscat.

Este posibil ca divorțul să fi fost doar o înscenare pentru dorința de afirmare, având în vedere că multe vedete au procedat așa în ultima vreme. De exemplu, Brigitte a afirmat de mai multe ori că va divorța de Pastramă, că nu mai suportă comportamentul lui, dar în final apăreau fericiți unul lângă celălalt.

La fel a procedat și când era cu Ilie, se împăcau și se despărțeau mai mereu. Iar acesta nu este singurul exemplu. Amintim că Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de șapte ori și abia atunci a fost definitiv. Este posibil ca și Anamaria Prodan și Reghe să fi decis să divorțeze și mai apoi să fi revenit la sentimente mai bune.

Reghe nu mai vrea să se vorbească despre el

După ce a aruncat bomba divorțului, Laurențiu Reghecampf nu a mai făcut nicio declarație publică despre acest subiect controversat. Totuși, de curând a avertizat că nu mai vrea să vadă nicio invenție despre el și vrea ca nimeni să nu mai facă acuzații nefondate, pe motiv că în familia lui niciodată nu își vor avea locul amantele, femeile de moravuri ușoare și nimic din ce se speculează.

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.”, a declarat Reghe.

Comments are closed.