Știri

Anamaria Prodan, totul despre divorț. Ce se întâmplă între ea și Reghe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care a trecut deja testul timpului. Familia lor este una numeroasă și perfectă, pentru că niciodată nu au existat semne că ceva nu ar funcționa între ei. Din contră, impresara lasă să se vadă că în casa lor predomină iubirea și înțelegerea.

Totuși, în ultima vreme se vorbește tot mai mult despre divorțul dintre Anamaria Prodan și soțul ei, motiv pentru care impresara a decis să intervină și să clarifice situația, pentru că deja s-a ajuns prea departe.

Anamaria Prodan neagă orice zvon despre divorț

În ultima vreme, gurile rele continuă să spună despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf că sunt pe punctul de a divorța, dar mai stau împreună doar de dragul banilor, pentru că au afaceri comune și nu ar vrea să piardă niciunul nimic.

Sătulă de aceste bârfe, Anamaria Prodan a intervenit și a explicat cum stă exact situația. Astfel, impresara a scris pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dur, dar și emoționant, prin care a clarificat lucrurile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)


Astfel, vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa soțului său, explicând că familia lor poate fi cu adevărat un model pentru toată lumea, având în vedere câtă iubire este între ei. Despre Reghe a spus că este un om minunat, care îi protejează pe cei dragi și pe care niciodată nu l-ar putea lăsa.

Ea crede că aceste zvonuri au pornit de la cei care îl invidiază pe Laurențiu pentru succesul său, oameni care și-ar dori să fie ca el, dar niciodată nu vor reuși. Laurențiu refuză să vorbească despre acest subiect și preferă să stea deoparte, pentru a nu da curs altor discuții care nu îi plac și nu îl reprezintă.

“Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa și stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni”, a scris, printre altele, Anamaria Prodan.

Comments are closed.