Media

Anca Serea cere ajutorul fanilor. Ce i s-a întâmplat în mașină, la întoarcerea din vacanță

Anca Serea și familia s-au întors din vacanța de la Viena, iar pe drum au avut parte de peripeții. Imediat cum a ajuns acasă, familia Sînă-Serea s-a odihnit, iar apoi, când oboseala de pe drum s-a risipit, Anca a intrat pe Instagram și a povestit ce li s-a întâmplat la întoarcere. Vedeta a cerut ajutorul fanilor ei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Anca Serea – peripeții la întoarcerea din vacanță

Vedeta a povestit că pe drumul spre casă, la întoarcerea din vacanță, le-a explodat în mașină, o sticlă cu fresh de portocale și că are nevoie de un serviciu de curățare specială a interiorului. Tavanul a fost cel mai afectat, din câte a dat vedeta de înțeles.

Anca Serea cere ajutorul fanilor. Ce i s-a întâmplat în mașină la întoarcerea din vacanță

Anca Serea le-a cerut celor care o urmăresc pe Instagram și s-au confruntat cu situații asemănătoare, să-i recomande o firmă unde să poată curăța interiorul dubei. Ea le-a mulțumit anticipat fanilor pentru răspunsurile la solicitarea lansată de ea.

Bună dimineața! Ce bine este acasă. Ne-am odihnit până destul de târziu. Am nevoie de o informație de la voi, dacă știți cumva unde pot să găsesc o spălătorie de mașini, de interior, pentru că în mașina pe care am avut-o în vacanță, duba noastră, a explodat un fresh de portocale pe tavan, a spus Anca Serea pe InstaStory.

Familia Sînă-Serea a fost în vacanță la Viena

Este o locație pe care Anca a spus că a mai vizitat-o de câteva ori, dar acum a fost împreună cu toată familia și experiența a fost pe cinste. Peste toate, familia lor a înregistrat o premieră. A fost prima dată când au călătorit cu trenul, cu patru dintre copii, o călătorie lungă, dar confortabilă, a subliniat vedeta.

De fiecare data cand venim aici ne face placere sa mergem in vizita in anumite locuri, chiar daca le-am mai vazut poate de cel putin 3 ori, pentru ca mereu descoperim lucruri noi, a spus Anca Serea.

Anca și Adi Sînă au șase copii, dintre care unul părăsește cuibul familiei. Este vorba despre David, băiatul cel mare, care a luat Bac-ul cu notă mare și a luat și admiterea la o universitate de prestigiu din Olanda unde se studiază Filozofia.

Anca a postat un mesaj în care a spus public că este o mamă mândră și că îi va fi alături lui David indiferent de orice.

Comments are closed.