Media

Anda Adam și Victor Slav, față în față după zece ani. Adevărul despre despărțire

Anda Adam și Victor au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi din țară. Cei doi s-au separat în urmă cu aproximativ 10 ani și fiecare și-a refăcut viața între timp. Destinul a făcut ca cei doi să se întâlnească față în față și chiar să lucreze împreună pentru o perioadă. Află care a fost reacția lor, dar și motivul real al separării.

Anda Adam și Victor Slav, în aceeași emisiune

Anda Adam este una dintre concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Artista se descurcă foarte bine în competiție, are ținute bune și este susținută de cei de acasă, dar nu se aștepta la așa ceva. Când a început emisiunea, prezentatoare era Ilinca Vandici.

Pe parcurs au apărut schimbările și o altă persoană moderează show-ul.
Este vorba despre Victor Slav, care a înlocuit-o pe Ilinca. Toate fetele au fost uimite când l-au văzut pe prezentator la machiaj și nu se așteptau să rămână alături de ele până la final. El a mai participat la Bravo, ai stil, dar doar pentru o ediție, însă acum este un job permanent.

Anda a fost surprinsă plăcut să îl revadă pe Victor și nu are nicio problemă cu prezența lui, ba chiar glumesc împreună și se simt bine, semn că nu își poartă ură unul celuilalt. Atunci când a fost întrebat cum a decurs revederea cu Anda Adam, fosta lui iubită, Slav a dezvăluit că în ciuda celor 9 ani de la despărțire, ei continuă să fie prieteni.

„Suntem niște oameni care nu mai suntem împreună de 9 ani de zile cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm. Uite că facem parte din aceeași emisiune’, a mai declarat noul prezentator de la „Bravo, ai stil! Celebrities.

Adevărul despre despărțire

Anda Adam și Victor Slav au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Cei doi au fost împreună șase ani și toată lumea se aștepta că vor ajunge la altar și ulterior vor face și copii. Despărțirea lor a fost ca un șoc și a uimit pe toată lumea și apoi au început să apară tot felul de zvonuri.

Presa scria atunci fie că Anda a fost infidelă, având în vedere că la scurt timp a fost surprinsă cu altcineva, fie că banii ar fi fost motivul despărțirii. Apropiații lor mai spuneau că Victor ar fi dorit să-și întemeieze o familie și Anda îl ducea cu vorba, așa că a ales să o părăsească. De la început au spus că au nevoie de intimitate, dar  Anda a intervenit apoi și a explicat situația.

Astfel, artista a mărturisit că așa a fost să fie și au ajuns la concluzia că le este mai bine separați. Ar fi decis împreună să meargă pe drumuri diferite și nu ar fi existat niciun scandal între ei, așa cum se zvonea. Ulterior, au rămas prieteni și acum colaborează din nou împreună.

“Așa a fost să fie. Ne-am dat seama ca e mai bine așa. Am hotărât împreună să ne despărțim. Nu a dat nimeni pe nimeni afară din casă și nu a părăsit nimeni pe nimeni. Am rămas în relații foarte ok. Mai trebuie să și colaborăm profesional și trebuie să ne onoram contractele.”, a dezvăluit Anda atunci.

Comments are closed.