Media

Andra, complet transformată. Cum arată artista, fanii nu au recunoscut-o

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra soție a lui Măruță este foarte iubită de fani și are de partea ei o mulțime de oameni care o iubesc, mai ales în mediul online. Artista a publicat azi o imagine de excepție, la care a primit o mulțime de complimente pentru felul schimbat în care arată.

Andra, alegere uimitoare de Halloween

Andra este foarte activă în mediul online. Celebra artistă petrece mult timp pe rețelele de socializare și este foarte apropiată de fanii ei, ținându-i la curent cu tot ce mai e nou în viața ei. De data aceasta, cântăreața le-a împărtășit o fotografie în care arată excepțional.

Andra Măruță s-a costumat cu ocazia Halloween-ului și a optat pentru un look super interesant. Ea i-a provocat pe fanii ei să ghicească drept cine se dă, iar acestora nu le-a fost deloc greu și și-au dat seama că pe Morticia din familia Adams. Vedetei ProTV i-a reușit perfect look-ul și îi seamănă personajului renumit, dar fanii au ținut să sublinieze că este foarte dulce, chiar și întruchipând o persoană rea.

Show nou la ProTV

Pentru prima dată de o perioadă bună de timp, anul acesta, ProTV nu va mai difuza celebrul film Singur acasă, așa cum ne-a obișnuit. A pierdut această șansă și se pare că iubita peliculă de Crăciun va putea fi urmărită la un alt post TV.

ProTV, însă, are acum un format nou, numit „Singura Casă”. Producătorii au anunțat că este un fel de „escape room”, un joc în care concurenţii sunt blocaţi într-o cameră din care trebuie să evadeze. Celor de acasă li se promit o mulțime de surprize și experiențe unice, chiar în seara de Halloween.

Prezentatorul acestui show-surpriză va fi ” Alex Bogdan, care e și detectiv în show-ul „Masked Singer România”, de la PRO TV. Acesta va avea rol de vampir și o ținută specială. Mai exact, patru vedete vor face parte din acest proiect. Este vorba despre Smiley și Pavel Bartoș, Ruby și Mihaela Rădulescu, care vor fi supuși la o mulțime de probe.

Comments are closed.