Media

Andra Măruță, totul despre sarcină. Ce spune artista despre al treilea copil

Andra Măruță, totul despre sarcină. Ce spune artista despre al treilea copil
Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din țară. Cei doi sunt împreună încă de când erau tineri și niciodată nu s-a pus problema de certuri grave sau încercări de despărțire. Mereu și-au dorit o familie numeroasă, motiv pentru care artista a vorbit despre a treia sarcină.

Andra Măruță mai vrea copii

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care au reieșit și doi copii. Sunt împreună de când aveau doar 18 ani și de atunci au fost de nedespărțit. Lucrurile au evoluat rapid, s-au căsătorit și au o familie frumoasă, pe care își doresc să o mărească în viitor.

În ultima vreme, se vorbește tot mai mult despre o posibilă sarcină. Artista preferată a românilor a fost surprinsă cu o burtică destul de vizibilă, de unde toți au început să tragă concluzii și să spună că Măruță va deveni tată pentru a treia oară. În acest context, Andra a decis să clarifice situația.

Fanii au luat-o imediat în vizor pe Andra și erau siguri că vedeta se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil, dar se pare că de data aceasta au dat-o în bară. Artista a explicat că a gătit foarte mult în ultima perioadă, mai ales în timpul izolării și și-a făcut toate poftele culinare, de unde s-a ales cu câteva kilograme în plus.

Ea spune că se îngrașă cel mai mult la abdomen, dar asta nu înseamnă că este gravidă. Când va fi cazul, îi asigură pe fani că va împărtăși cu ei toți bucuria de a deveni mamă și nu va ține secret această reușită.

„Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă” a mărturisit Andra pentru o emisiune tv.

Când vrea Andra să mai facă un copil

Andra și Măruță au deja o pereche perfectă de copii, dar își doresc să-și mărescă familia în viitor. Andra a mărturisit că în momentul de față are tot ce și-a dorit și nu plănuiește să devină mamă pentru a treia oară prea curând, dar nu exclude această posibilitate.

Ea se concentrează acum pe creșterea și educarea celor mici și se asigură că au tot ce le trebuie și este absolut mulțumită cu ce are în acest moment. Astfel, acum are cu totul alte priorități și vrea să înțeleagă toată lumea că nu este însărcinată.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat.

Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a mărturisit celebra cântăreață pentru libertatea.ro.

Comments are closed.