Media

Andreea Antonescu atacă după eliminare! Pe cine este foarte supărată fosta Faimoasă

Andreea Antonescu se numără printre concurenții care au fost eliminați de la Survivor. Colegii săi au considerat că locul ei nu este în Republica Dominicană din cauza faptului că nu are abilitățile necesare unei astfel de competiții. Fosta Faimoasă nu regretă participarea ei și nu este supărată pentru eliminare, dar a vorbit despre ce a nemulțumit-o la colegi.

Andreea Antonescu, părere foarte rea despre Sebastian

Andreea a fost catalogată la Survivor drept o persoană rea și prefăcută și nu a reușit să-și facă prea mulți prieteni acolo. Elena a fost cea cu care a colaborat cel mai bine, iar pe mulți i-a deranjat prietenia lor. Totuși, fosta Faimoasă spune acum că nu a avut nici cea mai mică intenție de a face o coaliție cu colega sa, ci lucrurile au evoluat normal între ele.

Andreea Antonescu a fost criticată dur de colegii săi, care se bucurau când ea nu intra pe teren și plecarea ei a fost o veste bună pentru aceștia. Cei cu care nu a rezonat deloc au fost Zanni și Sebastian, dar se pare că cel din urmă a supărat-o cel mai tare și spune despre el că era mai rău decât Zanni. Deși credea că Războinicii sunt adversarii, se pare că exact colegii ei erau aceia.

Ea a mărturisit că bărbații de la Survivor sunt genul de oameni pe care, spre exemplu, nu și-ar dori să-i aibă în preajmă fiica ei. Vedeta aspiră la mai mult, pentru că și tatăl său a fost un adevărat model pentru ea.

„Îmi dau seama că acești bărbați în devenire ajung capete de familie, ajung tați și modele de urmat pentru următoarele generații. Am o fetiță și nu mi-ar plăcea vreodată să aibă parte de un partener din această categorie.

Eu am avut un tată minunat și atunci bărbăția, masculinitatea, ideea de stâlp al familiei și dorința de a-ți impune punctul de vedere stau în alte lucruri”,  mărturisit Andreea.

Artista nu regretă plecarea ei

Andreea Antonescu nu regretă că a fost eliminată, pentru că a fost o experiență interesantă, care a marcat-o și din care a avut multe de învățat. Chiar dacă a avut multe conflicte, Faimoasa mărturisește că nu poartă pică nimănui și nu regretă nimic din tot ce a trăit în Republică. Tot ce își dorește acum este să petreacă timp cu fetița ei, de care i-a fost cel mai dor în această perioadă.

„Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a spus Andreea Antonescu.

Comments are closed.