Media

Andreea Antonescu este în continuare criticată dur. A scăpat de eliminare, dar Faimoșii vor să o trimită acasă

Competiția Survivor devine din ce în ce mai grea. Tot mai mulți concurenți părăsesc competiția, pentru că abilitățile lor sportive nu se ridică la nivelul acestui joc sau psihicul nu îi mai ajută să meargă mai departe. Andreea Antonescu se numără printre cei care riscă să plece acasă pentru că toți colegii își doresc asta. Din fericire, ea a avut noroc și a scăpat de eliminare acum, însă nu se știe cât va ma rămâne în Republică.

Faimoșii o vor eliminată de Andreea Antonescu

Faimoșii luptă cu toate armele pentru a câștiga cât mai multe probe și au devenit din ce în ce mai ambițioși. Echipa roșie a pierdut câțiva concurenți, iar strategia este să-i elimine pe cei mai slabi, pentru a rămâne doar cei puternici, care pot aduce puncte și avatanje echipei.

Astfel, Andreea Antonescu este următoarea pe listă. Colegii săi au votat-o pentru eliminare, pe motiv că trage în jos echipa și nu are ce căuta în competiție, dar a fost norocoasă și nu a plecat acasă. Concurenta cu cele mai puține voturi a fost nevoită să părăsească Survivor 2021, iar aceea a fost Romina. Ea nu a fost deloc surprinsă, pentru că se aștepta la această veste.

Faimoșii de la Survivor România au pierdut cel de-ai doilea joc de imunitate al săptămânii. Zanni, Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp o învinovățesc pe Andreea Antonescu pentru pierdere, pentru că, deși a participat la 3 jocuri, nu a adus niciun punct echipei. La primul joc de imunitate al săptămânii, echipa roșie a câștigat și toți susțin că victoria s-a datorat faptului că Andreea nu a intrat pe teren atunci, din motive medicale.

„Am reușit să dăm verigile slabe afară din competiție, oamenii care chiar ne țineau în loc. Aveam câteva persoane care erau ancore și nu ne pornea barca. Pierdem în continuare și o să pierdem pentru că o avem pe Andreea la noi în echipă. Când nu a jucat în primul meci pentru imunitate, am câștigat’, a afirmat Zanni de la Survivor România.

Andreea Antonescu, conștientă de abilitățile sale

Andreea Antonescu se aștepta să fie votată de către colegii săi și susține că înțelege care a fost motivul pentru care ei au votat-o și chiar nu s-a supărat pe ei. Totuși, ea nu s-a putut abține când Zanni a sărit la ceartă, precizând că nu a venit în jungla din Republica Dominicană pentru a-și demonstra calitățile sportive, ci pentru că este o persoană cunoscută.

Andreea știe că nu este pregătită pentru un astfel de concurs, dar îi plac provocările și a vrut să vadă cum se descurcă la acest show extrem de complex.

Comments are closed.