Media

Andreea Antonescu, pe lista de eliminări de la Survivor! De ce vor Faimoșii să o dea afară

Andreea Antonescu de la Survivor a fost propusă spre eliminare. Faimoasa a intrat de doua două săptămâni în concurs, însă în prima, conform regulamentului, nu a avut voie să nominalizeze și nici nu a fost nominalizată. De data aceasta, colegii eu nu au iertat-o și i-au spus în față că este cea mai slabă din echipă.

Andreea Antonescu ar putea să plece din competiția Survivor

Dacă publicul nu o va susține, Andreea Antonescu va fi următoarea Faimoasă care va pleca acasă, deși abia a intrat în concurs. Vedeta nu s-a descurcat prea bine în prima ei săptămână din Survivor, iar colegii ei au votat-o să plece acasă. În ediția de sâmbătă, 6 martie 2021, va avea loc un al doilea joc pentru imunitate, iar echipa perdantă va nominaliza un alt concurent spre eliminare. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile.

Andreea Antonescu nu a fost deranjată de nominalizările colegilor ei, ba dimpotrivă, a spus că se aștepta ca ei s-o propună spre eliminare, întrucât nu s-a descurcat prea bine la traseu.

Mă așteptam, pentru că unii dintre coechipieri au fost asumați, vâzând că și eu sunt o persoană asumată și prefer adevărul oricât de dureros ar fi, a spus Andreea Antonescu.

Cel mai mult o încurcă pe Faimoasă, finalurile, unde trebuie să arunce cu diferite obiecte. Acolo nu se descurcă mai deloc, deși în camp exersează destul de mult.

Înainte de consiliu, Faimoșii au făcut un fel de ședință în care fiecare și-a spus părerea despre ce s-a întâmplat în timpul jocului și despre cine ar merita să plece acasă. Niciunul dintre ei nu s-a sfiit să-i spună Andreei că este cea mai slabă din concurs și că normal ar fi ca ea să plece.

Zannidache: O iau acasă, să fie sora mea

Din punct de vedere social, însă, Faimoșii nu ar vrea ca Antonescu să plece din Survivor pentru că este o tipă corectă, realistă, puternică și asumată. Colegii ei o admiră pentru felul său de a fi, iar Zannidache a spus chiar că ar lua-o acasă pe Andreea Antonescu, să-i fie soră.

Cu toate astea, Survivor este în primul rând despre condiție fizică și sport, astfel încât, cel mai puțin pregătit, este întotdeauna vizat să plece pentru ca echipa să devină mai puternică și să câștige meciurile de recompensă.

Sâmbătă, 6 martie 2021, de la ora 20.00, Kanal D difuzează o nouă ediție Survivor România – sezonul 2.

Comments are closed.