Media

Andreea Antonescu total schimbată după Survivor: “îmi asum că până la sfârșitul vieții mele…”

Andreea Antonescu este o femeie singură și o mamă extrem de implicată în viața copilului ei. Vedeta are o fetiță pe nume Sienna, care se apropie de vârsta adolescenței. După despărțirea de soțul ei, Traian Spak, tatăl Siennei, Andreea a mai avut o relație cu Ștefan Manolache, de care s-a despărțit în urma unui incident în care a fost implicată Poliția. Dacă sentimental nu sunt schimbări mari în viața ei, în carieră, Andreea este pe val. Recent a fost în emisiunea Survior România 2021, unde a înțeles multe lucruri despre ea și s-a descoperit în adevăratul sens al cuvântului.

Ce a învățat Andreea Antonescu de la Survivor

Într-un interviu pentru Fanatik, Andreea Antonescu a declarat că experiența Survivor România i-a arătat că este mult mai puternică decât credea. Ea a spus că de acum înainte, bucuria ei nu va mai ține de lucrurile materiale.

Mai mult decât atât, Andreea Antonescu a declarat că este mult mai puternică decât mulți bărbați și asta a făcut-o să ia în calcul că ar putea rămâne singură până la finalul vieții.

Am învățat că dacă îmi dai drumul goală oriunde în lumea asta, de la societate civilizată la junglă, voi răzbi. Bucuria și nevoile mele nu vor mai fi dependențe de lucruri materiale. Sienna este și va rămâne limita vieții mele. Sunt mai puternică decât mulți bărbați și îmi asum fapul că până la sfârșitul vieții mele este posibil să rămân singură. Pot mult și duc multe, a declarat Andreea Antonescu pentru Fanatik.

Andreea Antonescu, schimbată după Survivor

Andreea Antonescu s-a întors nu demult din Republica Dominicană, unde a participat la Survivor România 2021. Nu a stat foarte mult în competiție, pentru că nu a făcut față probelor fizice extrem de grele, și a fost considerată una dintre verigile slabe din echipa Faimoșilor. Până în ultimul moment, Andreea a ținut capul sus, și-a învins temerile și a dat tot ce a avut mai bun ca să aducă puncte pentru echipa sa.

În concurs a avut-o aproape pe Elena Marin, pe care o știa din afara competiției. Antonescu a mai participat și la Ferma, un alt reality show, de data aceasta de la Pro Tv, și se vehiculează că este pe lista cu următorii concurenți ai emisiunii Asia Express.

Comments are closed.