Media

Andreea Bălan, complet schimbată după despărțirea de Tiberiu. Artista începe o nouă viață

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite și de succes artiste de la noi din țară. Este celebră și are o carieră minunată, dar se pare că lucrurile nu merg la fel de bine în plan personal. Nu își găsește deloc liniștea și nu poate sta într-un loc. După despărțirea de Tiberiu Argint, artista a început să facă mai mult schimbări interesante.

Andreea Bălan a plecat în vacanță

Andreea Bălan a fost pusă la încercare de multe ori în această viață. Celebra artistă a trecut prin mai multe relații eșuate, un divorț cu multe probleme și se pare că acum se confruntă cu aceeași situație. Se zvonește că ea și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit în mare secret, după de în relația lor ar fi apărut mai multe probleme.

Momentan, nu se știe dacă despărțirea ar fi una temporară sau definitivă, pentru că niciunul dintre cei doi nu a făcut declarații despre acest subiect. Totuși, apropiații lor spun că bărbatul nu se implica prea tare în viața de familie și nu avea planuri de viitor în acest sens, spre deosebire de Andreea, care voia stabilitate și siguranță.

Totuși, Andreea nu se lasă doborâtă de nimic și își trăiește viața frumos, așa cum știe ea mai bine. Celebra artistă a plecat în vacanță, la scurt timp după presupusa separare de iubitul ei. Deși ultimele excursii le-a petrecut în compania lui Tiberiu, se pare că acum gașca este una mai mare și el nu face parte din ea.

Celebra artistă a ales ca destinație luxosul Egipt, unde a fugit alături de persoane dragi sufletului ei, printre care și fetițele sale. Ea nu pleacă nicăieri fără cele două micuțe și imortalizează orice moment petrecut alături de ele. Vrea să se asigure că nu le lipsește nimic și încearcă să le facă toate poftele, dar și să le ofere o educație aleasă.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Artista s-a apucat de renovări

Ca orice femeie după o despărțire, Andreea a început să facă mai multe schimbări. Astfel, ea s-a apucat de renovări. Andreea a prezentat fanilor săi noile îmbunătățiri pe care le-a adus locuinței sale unde locuiește alături de cele două fetițe ale ei, Ella Maya și Clara Maria.

Andreea este mândră de cum arată casa ei acum. Pentru a face aceste schimbări a investit mulți bani, dar și timp. Totuși, a meritat, pentru că acum se simte foarte bine în căminul ei, pe care l-a schimbat complet cu ajutorul specialiștilor.

„A durat 6 luni (n.red. renovarea) și mă bucur că am reușit să sparg zidul din mijloc. Era un duplex, iar acum am unit cele două case. Am reușit să renovez parterul, iar acum lucrăm deja la camera fetelor. Îmi place foarte mult ce a ieșit. N-aș fi reușit singură, am apelat la ideile și la ajutorul unui designer interior’, a povestit Andreea despre casa ei.

Comments are closed.