Media

Andreea Bălan iubește și nu se mai ferește. Prima poză cu Tiberiu Argint

Timpul vindecă orice rană și, de cele mai multe ori, aduce alinare și bucurie în viețile celor care au suferit. Așa se întâmplă și în cazul Andreei Bălan pentru care soarele a răsărit din nou și strălucește poate chiar mai puternic decât oricând. Andreea Bălan iubește din nou, și chiar dacă nu este pregătită să se afișeze public cu Tiberiu Argint, știe cum să le transmită fanilor că este bine.

Prima poză a Andreei Bălan cu Tiberiu Argint

Poate vă așteptați la o poză în care să li se vadă chipurile, însă, nu este vorba despre asta. Andreea a postat o imagine pe Insta Story în care se vede cum cei doi stau relaxați în fața televizorului, iar ea își ține picioarele peste ale lui. Deși nu li se vede fața, este clar mesajul pe care au vrut să-l transmită: sunt bine, sunt fericiți și petrec împreună o seară liniștită de sâmbătă.

Andreea Bălan iubește și nu se mai ferește. Prima poză cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de câteva luni, însă, deși au fost uneori surprinși de paparazzi, niciodată nu au confirmat, sau infirmat relația lor. Se pare că le este bine așa, departe de lumina reflectoarelor, în care Andreea Bălan oricum stă, în mare parte din timp, datorită carierei sale.

Există viață după divorț

Viața sentimentală a Andreei Bălan a cunoscut urcușuri și coborâșuri, iar vedeta a trecut, de câteva ori, de la agonie la extaz. După relația eșuată cu Keo, care a înșelat-o, Andreea avea să-l cunoască pe George Burcea cel care i-a schimbat viața în sensul în care împreună au făcut două fetițe.

După cinci ani de relație, ceva s-a rupt între ei și a intervenit despărțirea, deși se căsătoriseră de doar câteva luni, Divorțul nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, însă, viața merge mai departe, și soarele a răsărit din nou, atât pentru Andreea Bălan, cât și pentru George Burcea.

Acum, Andreea se iubește cu omul de afaceri Tiberiu Argint, iar actorul George Burcea are o relație cu asistenta tv, Viviana Sposub.

Comments are closed.