Media

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. În ce relații au rămas foștii soți

Celebra cântăreață Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de sensibilă. Este implicată într-un proces lung de divorț cu fostul ei soț, George Burcea, care pare să nu se mai termine. Artista a mărturisit că, în sfârșit, l-a iertat pe actor și a reușit să treacă peste cele întâmplate.

Andreea Bălan nu-i poartă ură lui Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună timp de cinci ani, dar căsnicia lor a durat doar câteva luni. La scurt timp de la căsătorie, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Neînțelegerile dintre ei i-au determinat să se separe și nu au mai putut să-și acorde nicio șansă.

Andreea Bălan a evitat să vorbească prea mult despre fostul ei soț, dar când a fost provocată de acesta, a aruncat și ea săgeți dure la adresa lui. Artista a mărturisit acum, însă, că l-a iertat pentru tot ce s-a petrecut între ei și nu vrea să-i poarte ură, pentru că este bărbatul care i-a oferit două minuni.

Andreea a mărturisit că se visa toată viața lângă Burcea, dar nu a fost să fie. Va continua să fie discretă și diplomată când vine vorba de el, pentru a nu el afecta pe fiicele sale care vor crește și vor vrea explicații. Deși Ella a înțeles cu greu că tatăl ei nu poate sta mereu cu ele și vine doar în weekend, Andreea încearcă să le explice mereu cum stau lucrurile.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc.”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan iubește din nou

Andreea Bălan a găsit puterea de a iubi din nou. De un an și-a găsit fericirea lângă Tiberiu Argint și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși la început au fost foarte rezervați și se ascundeau de ochii lumii, acum se afișează împreună și nu mai au nicio reținere.

Deși recunoaște că a fost rănită, Andreea nu se teme să iubească, dar vrea să păstreze lucrurile personale doar pentru ea, pentru a nu da motive de bârfă.

„Dacă la momentul respectiv ţi s-au părut tragedii, în timp realizezi că aşa a fost să fie şi că nu s-ar fi putut întâmpla altfel. Sincer, nu pot să zic că am rămas cu vreo decepţie încât să-mi fie frică să iubesc din nou. În prezent îmi doresc să păstrez pentru mine această latură a vieţii şi mă bucur departe de ochii presei şi ai publicului”, a declarat Andreea Bălan.

Comments are closed.