Media

Andreea Bălan, mărturisiri despre viața amoroasă. Artista nu se vede prea curând mireasă

Andreea Bălan este una dintre cele mai celebre artiste din țara noastră, care se bucură de mare succes în plan profesional, pentru că are o carieră cu adevărat interesantă. Totuși, problemele sunt multe în plan sentimental, pentru că divorțul cu George Burcea încă nu s-a încheiat. Cu toate acestea, sentimentele ei sunt foarte puternice pentru Tiberiu Argint și relația lor deja evoluează, însă artista nu se gândește la nuntă.

De ce nu vrea Andreea să se mărite

Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de grea. Căsnicia ei cu George Burcea nu a durat prea mult și, după o nuntă cu fast, neînțelegerile au apărut în familia lor. Deși au încercat să repare ceva, au ajuns la concluzia că mai bine merg pe drumuri diferite și își văd de viața lor.

Andreea și George Burcea iubesc pe altcineva acum și sunt fericiți. Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Tiberiu Argint de aproximativ un an, omul lângă care și-a găsit liniștea și care o ajută să treacă mai ușor peste toate.

Cu toate acestea, divorțul este în plină desfășurare și nu știe când va fi finalizat. Procesul este unul greu, având în vedere că la mijloc este vorba și despre două fetițe. Acesta este unul dintre motivele pentru care cei doi nu se gândesc la căsătorie prea curând. Totuși, Andreea este rezervată când vine vorba de a îmbrăca din nou rochia de mireasă și vrea să se asigure că va găsi omul potrivit.

„Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, a mai spus vedeta.

Andreea Bălan nu vrea să-și mai expună viața personală

Artista a mărturisit că vrea să facă o schimbare și speră că va reuși să fie mai secretoasă atunci când vine de viața personală. Ea obișnuia să fie deschisă și să vorbească despre lucrurile care se întâmplau în viața ei și nu de fiecare dată a fost surprinsă plăcut.

Andreea Bălan speră că viitorul are planuri bune pentru ea și spune că nu mai este deloc rănită pe interior și se bucură din plin de ceea ce îi oferă prezentul. Nu vrea să mai facă planuri, ci lasă lucrurile să vină de la sine.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, a mai spus Andreea Bălan la „Xtra Night Show”.

Comments are closed.