Media

Andreea Bălan reclamată la Protecția Animalelor. George Burcea face acuzații grave

Andreea Bălan a fost reclamată de către fostul ei soț la Protecția Animalelor. Totul are legătură cu Jack, labradorul pe care cei doi l-au crescut în timpul în care au fost împreună. Burcea spune că de când s-au despărțit, iar el și-a schimbat domiciliul, câinele a fost neglijat și a ajuns într-o stare deplorabilă, având răni deschise.

Andreea Bălan reclamată la Protecția Animalelor

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, George Burcea spune că i-a cerut în repetate rânduri fostei sale soții să-i dea câinele pentru a-l îngriji, dar ea a refuzat de fiecare dată. Acum când labradorul Jack a ajuns la actor, acesta a observat că se află într-o stare deplorabilă, are mai multe răni și plăgi deschise.

George Burcea a postat mai multe poze cu labradorul înainte și după ce a rămas doar în grija Andreei. Câinele a fost dus direct la cabinetul veterinar unde a început să fie tratat.

Așa arată un câine de persoană publică! Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat, a povestit George Burcea.

Actorul spune că deși, după despărțirea de Andreea Bălan, s-a mutat într-un apartament, iar cățelul avea 35 de kilograme, și-a dorit să-l ia cu el, dar soția lui nu a fost de acord. Într-o zi a făcut o filmare cu rănile labradorului și i-a spus Andreei Bălan că o va reclama la Protecția Animalelor. Atunci ea ar fi cedat și i-ar fi dat câinele.

George Burcea: așa arată un labrador de persoană publică

George Burcea spune că acum Jack este bine. Se află de o săptămână la veterinar unde primește îngrijiri medicale, iar mai apoi, când va fi bine va merge la o curte mare și plină de copii. El a ținut neapărat ca cei care văd postarea să aibă și dovezi, motiv pentru care a postat poze din trecut cu labradorul și a arătat cum se prezintă acesta acum.

Asa arata un Labrador de persoana publica. Asa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), in momentul in care l-am luat de acasa. Spuneti-mi, va rog, cum vi se par voua aceste poze si cum credeti ca a fost tratat. El este asa de peste 1 an- cu reveniri scurte in ceea ce priveste sanatatea lui. Acum e bine, a mai spus George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial, joi, 3 martie 2022. Procesul de divorț a fost unul complicat, dar la finalul său judecătorii s-au pronunțat pentru custodie comună.

Comments are closed.