Media

Andreea Bălan și George Burcea, scandal de zile mari. Foștii soți își aduc acuzații extrem de grave

Andreea Bălan și George Burcea au încheiat orice legătură. Cei doi foști au finalizat și divorțul și nu mai există nimic între ei. Deși nu mai au nimic de împărțit și părea că au o relație normală de dragul celor mici, se pare că lucrurile sunt foarte tensionate între ei.

George Burcea o desființează pe Andreea Bălan

Andreea Bălan și George BurceaAndreea Bălan și George Burcea au divorțat după trei ani de la despărțire, procesul fiind unul extrem de dificil. Totuși, cei doi susțineau că vor avea o relație normală de dragul fetițelor pe care le au împreună, dar se pare că nu reușesc.

Actorul o acuză pe fosta lui soție că nu i-ar permite să își vadă fetițele, așa cum a stabilit legea și nici măcar telefonic nu reușește să ia legătura cu ele. George Burcea o acuză pe mama fetițelor lui că ar fi jignit-o pe actuala lui iubită, Viviana Sposub.

“Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva.“, a declarat Burcea pentru Click.

Actorul a mai declarat că este dispus să facă orice pentru ceea ce iubește, respectiv fiicele și iubita sa. Tot ce își dorește este să se facă dreptate, pentru că nu este vina lui că Fetele o iubesc pe Viviana și vor să stea în compania ei.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Cum se apără Andreea Bălan

Andreea Bălan are o altă părere și spune că actorul nu se implică suficient în creșterea fetițelor. Ea ar fi extrem de deranjată de faptul că, atunci când sunt la el, fetele dorm cu Viviana Sposub. Pentru asta, ea nu și-ar fi dat acordul niciodată.

Artista ar fi declarat că George ar fi un părinte iresponsabil, care nu își asumă responsabilitățile. In plus, îl acuza pentru faptul că nu le-a făcut cadouri celor mici de Crăciun și nici nu le plătește pensia alimentară.

“Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord. (…) Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.”, a declarat artista, conform aceleiași surse.

Comments are closed.