Media

Andreea Bănică nu mai poate face copii. Artista și-ar fi dorit să rămână însărcinată a treia oară

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra artistă se bucură de mare succes în plan profesional, este iubită de o mulțime de oameni și are parte de multe reușite. Dacă și în plan personal îi merge bine, se pare că, la capitolul sănătate, lucrurile au cam început să scârțâie.

Andreea Bănică și-ar mai fi dorit copii

Andreea Bănică se numără printre cele mai renumite artiste de la noi din țară, care se bucură de mare succes și are o mulțime de fani. Familia ei frumoasă o face cea mai mândră femeie din lume, care are un soț ce o respectă și o iubește și doi copii minunați, care o fac mândră în fiecare zi.

Andreea Bănică este foarte apropiată de fanii ei și le vorbește despre viața ei, despre experiențele pe care le trăiește. Andreea Bănică a vorbit acum despre viața de familie, explicând că și-ar fi dorit și al treilea copil, dar spune că nu a mai făcut acest pas din cauza vârstei pe care o are. Deși mereu și-a dorit o familie numeroasă, se pare că nu ar mai avea timp să se ocupe de un nou-născut și nici răbdarea necesară.

„Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit.

Chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră. Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem. Vreau să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm”, le-a spus Andreea Bănică fanilor.

Andreea are probleme de sănătate

Andreea Bănică are mai multe probleme de sănătate, dar pe unele dintre ele a reușit să le rezolve. Se pare, însă, că de o afecțiune din zona abdomenului nu poate scăpa. Se simțea mereu balonată, deși a ținut dietă, a mers la sala de sport și a adoptat un stil de viață sănătos.

Medicii i-au pus diagnosticul de diastază abdominală, care i-a dat planurile peste cap. Deși este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a se simți mai bine, Andreea Bănică se teme de acest pas, explicând că este o operație destul de grea.

Comments are closed.