Media

Andreea Esca a trădat ProTV. La ce post de televiziune a fost văzută prezentatoare

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Are o carieră de succes de ani buni și este iubită de toată România pentru precizia ei. Prezența sa este deja emblemă pentru ProTV, dar se pare că aceasta l-ar fi trădat. Esca a apărut la concurenții postului, deși contractul nu permite acest lucru.

Andreea Esca a apărut la Kanal D

Despre Andreea Esca chiar putem spune că este cea mai cunoscută femeie din țară. Orice român a auzit cel puțin de acest nume sau a văzut pe celebra prezentatoare la știrile de la ProTV, postul care a consacrat-o și pentru care lucrează de zeci de ani.

Andreea Esca reprezintă practic simbolul PRO TV. Vedeta Știrilor de la ora 19.00 lucrează la celebrul post de televiziune încă de la începuturile lui și nimeni nu-și poate imagina o altă combinație a celor două.

Vedetele de la ProTV trebuie să respecte mai multe reguli, așa cum este normal. Regulile de la PRO TV impuneau până nu demult că vedetele postului să nu apară la Kanal D sau alt post, dar se pare că Andreea nu ține cont de asta. Ea a făcut declarații pentru concurența turcă cu ocazia lansării celui de-al doilea număr al revistei A’List Magazine.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Andreea Esca nu vrea să plece de la ProTV

În ultima perioadă, tot mai multe vedete au plecat de la ProTV, deși aveau acolo un rol important și o emisiune de mare succes. Printre acestea se numără Oana Cuzino și Florin Călinescu, embleme și ei ale PRO. Aceștia au precizat că echipa și-a pierdut din farmec și că se pune accent doar pe bani, așa că au decis să se reprofileze.

Andreea Esca, însă, a mărturisit că a primit multe oferte de-a lungul timpului, având în vedere că este cunoscută și extrem de bună în domeniul ei. Vedeta, însă, a declarat că a refuzat orice propunere, pe motiv că este mulțumită cu ce are și de echipa cu care s-a obișnuit de atâta timp, pe care nu ar vrea să o piardă niciodată.

„Desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV. Nu m-am plâns niciodată de echipă. Mi se pare că toată forța noastră, a Știrilor Pro TV, o reprezintă echipa. Faptul că suntem împreună de zeci de ani, ne cunoaștem bine, știe fiecare la un semn ce vrea să spună celălalt, te bazezi pe omul respectiv, ceea ce e foarte important.”, spunea Andreea Esca într-un interviu.

Comments are closed.