Media

Andreea Esca, anunț îngrijorător: „M-am obișnuit cu știrile Pro TV de la ora 21”

Pro TV a fost nevoit să modifice grila obșnuită de programe și cea mai mare schimbare vine pe zona Știrilor Pro TV. Ora obșnuită de mai bine de 25 de ani la care românii sunt obișnuiți să primească cele mai importante știri ale zilei, a fost modificată temporar. Fapt ce a creat nemulțuri chiar și prezentatorilor programului de știri.

Andreea Esca: „Încep să mă obișnuiesc cu ora 21”

Andreea Esca și-a manifestat nemulțumirea chiar pe o rețea de socializare, glumind că „Am început deja să mă obișnuiesc cu ora 21”, a spus Esca pe Instagram.

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Se pare că și reporterii sunt deranjați de schimbarea de program. Un motiv ar fi că timpul de emisie este mai scurt și materialele care întră în programul de știri sunt mai puține și concentrate.

Axarea Pro TV este acum pe EURO 2020, iar acesta ocupă mai bine de 8 ore din grila de programe, atunci când sunt trei meciuri.

Andreea Esca abia așteaptă să revină la programul normal și să scape de jurnalul EURO pe care-l prezintă în fiecare seară.

În plus Știrile Pro TV când erau difuzate la ora 19:00, erau în 98,76% din cazuri lider incontestabil de audiență, conform Kantar Media.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.