Media

Andreea Ibacka a vorbit despre numele bebelușului! Toată familia a venit cu propuneri

Mult a fost, puțin mai este și Andreea Ibacka va da naștere celui de-al doilea copil al familiei. Andreea și Cabral vor avea pereche, pentru că bebelușul pe care îl așteaptă acum este băiețel. Îndrăgita actriță este însărcinată în 35 de săptămâni și este nerăbdătoare să-l cunoască pe bebeluș al cărui nume a fost decis deja.

Andreea Ibacka a făcut anunțul despre numele bebelușului

Vedeta a spus că toată familia și-a dat cu părerea și că până la urmă au ajuns la un numitor comun și au un nume de care sunt toți încântați. Spre dezamăgirea fanilor, Andreea Ibacka nu a dezvăluit și despre ce nume este vorba, dar probabil o va face imediat cum va aduce pe lume bebelușul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

De data aceasta, Andreea va naște un băiețel. Modul în care i-a dat vestea soțului ei Cabral a fost foarte apreciat de către internauți.

Se pare că soțul actriței nu a vrut, sub nicio formă, să știe care este sexul bebelușului, dar Andreea a făcut tot posibilul pentru ca tatăl Cabral să afle că vor avea și un băiețel.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri de vedete din România. Pe 2 iunie 2021, cei doi au împlinit 10 ani de la căsătorie.

Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt, a spus Andreea Ibacka la Antena Stars.

Andreea și Cabral mai au o fetiță pe nume Namiko, care are doi ani și care face deliciul internauților, ori de câte ori mama sau tatăl ei o pozează și le arată tuturor năzbâtiile pe care le face.

Comments are closed.